Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Mer om skrivarkurs i Malmö

Skrivande är en stor hobby för många. Det är även en del i mångas dagliga arbete. För vissa är skrivande väldigt naturligt och det flyter på utan att man behöver tänka så mycket. Medans andra kan tycka det är väldigt utmanande. Oavsett vilken erfarenhet du har så finns kursen för dig. Kanske söker du en kurs för att våga ta steget att börja skriva? Eller vill du gå en kurs för att ta ditt skrivande till en ny nivå och utmana dig själv? Många författare eller kommunikatörer går regelbundet på skrivarkurser för att hålla sitt skrivande levande och ständigt utveckla och finslipa på sina tekniker. Så om du vill ta ditt skrivande till nästa nivå kan vi varmt rekommendera att gå en skrivarkurs.

Att ha skrivandet som en hobby eller att skriva i arbetet

Det finns flera olika skrivarkurser i Malmö beroende på vad du vill inrikta dig på. Kanske har du flera bokidéer i huvudet som måste komma ut eller vill du lära dig mer om hur du skriver för digitala plattformar? Här finns kurser som är alltifrån några timmar till ett antal tillfällen utspridda över flera veckor. Eller kanske vill du boka en helg och fokusera på enbart skrivande? Oavsett vilket så finns det skrivarkurser för dig i Malmö. 

Olika skrivarkurser

Det finns olika inriktningar på skrivarkurser beroende på vad det är du vill utveckla. Här är några exempel:

    • Dramaturgi: Att skriva dramaturgiskt är inte helt enkelt. Här kan du få verktygen för att jobba med dramaturgin i ditt skrivande. Hur skapar man en spännande historia som griper tag i läsaren och målar upp miljöer som man kan leva sig in i?

    • Kreativt skrivande: Få hjälp att komma igång med ditt skrivande och ha möjligheten att testa på olika genrer för att hitta din favorit. Här får du grundläggande kunskaper som ger dig en bra bas för ditt skrivande.

    • Barnböcker: Drömmer du om att skriva barnböcker och skapa inspirerande texter med ett viktigt budskap? Kanske vill du lära dig  rim som barn älskar? Då finns kursen för dig.

    • Noveller: Att skriva noveller är en konst. Här får du övningar för att träna ditt novellskrivande.

    • Självbiografiskt skrivande: Att skriva om sig själv är inte alltid helt lätt. Här får du hjälp att skriva om konkreta händelser i livet och hur du kan reflektera kring detta. 

Du kan läsa mer om alla kurser genom att klicka dig vidare. Om du hittar en kurs som känns rätt kan du göra en intresseanmälan för att få mer information.

Jämför kurser
Mer inom området