Inga recensioner än

Sjung i kören Ton-Seglarna

SV Kalmar län, i Kalmar
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Upplev glädjen av att sjunga i kör! Var med i kören Ton-Seglarna!

Kursinnehåll
Vi sjunger i kör tillsammans för glädjens skull! Vi blandar svenska låtar med en del engelska favoriter. Att sjunga i kör ska kännas glädjefyllt, lärorikt och inkluderande. I denna kör är detta ledorden! Kören passar dig som sjungit förut men också du som är ny. Kören gjorde en nystart hösten 2022 och vi vill bli fler! Man, kvinna, gammal, ung - alla är välkomna!
12 gånger. start TISDAG 5 september. Uppehåll vecka 44, höstlovet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Vi använder oss av både texter, noter och stämgehör. Det är inget krav att kunna läsa noter.

Material
Ledarens eget och efter önskemål fyller vi på våra sånghäften. Material i form av sångblad ingår i kursavgift. Vi har några pärmar, annars medtag om du har egen.

Kurslokal
Vi ses varje tisdag kväll i Falkenbergsskolans aula. Ingång på framsidan och parkering kan ske på skolgården samt längs med gatorna utanför skolgården.

Körledare
Maria Ketana Olsson - Jag är körledare för före detta Badrumskören numera Ton-Seglarna i Kalmar sedan hösten 2022. Min körbana började som 5-åring och många körer har det blivit genom åren. TIll exempel Årsta Kammarkör när jag bodde i Stockholm. Mellan 2014-2016 ledde jag själv en vuxenkör i Kulturskolan Mörbylångas regi som kallades för Föräldrakören och där var huvudfokuset på poplåtar.
Jag arbetar som musiklärare på Åkerboskolan i Löttorp på norra Öland och det är en fantastisk skola från F-9 och nu står dessutom den nya skolbyggnaden klar.

Att lyssna till musik och att musicera har alltid varit en central del av mitt liv jag känner mig hedrad och förväntansfull inför vad som kan komma fram ur detta nya samarbete med den här kören i Kalmar.

Bra att veta
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse/faktura till kursen ca. 1 vecka före kursstart, där finns all praktisk information. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Vi kontaktar dig om något ändras.
Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges.
Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats. 30 platser finns.
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-20:00
Lokal: Falkenbergsvägen 12
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 september, 2023

  • Kurs
  • Kalmar

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sjung i kören Ton-Seglarna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Kalmar län
Falkenbergsvägen 12
39244 KALMAR

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights