Aktiekunskap - Att läsa årsredovisningar

SV Kalmar län, i Kalmar
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
1 100 SEK
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
1 100 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

OBS! Kursen startar när vi har minst 4 deltagare. Anmäl ditt intresse(ej bindande) så hör vi av oss när/om den startar. Planerad kursdag är en vardag kvällstid, du kan bortse från startdatum på hemsida. Vid frågor sandra.andersson@sv.se 0704552518

På denna kurs får du lära dig hur en årsredovisning är uppbyggd. En årsredovisning kan innehålla mycket information som leder till att du kan göra bättre aktieaffärer.
Alla aktiebolag ska upprätta en årsredovisning och den blir sedan offentlig. Det vill säga alla kan beställa årsredovisningen för vilket aktiebolag som helst och sedan analysera det bolagets affärer.

Upplägg:
Vi går igenom hur man kan förstå ett företag genom dess årsredovisning. Nyckeltal, årsredovisningens uppbyggnad och delar, förvaltningsberättelsen, resultaträkningen, balansräkningen.

Förkunskaper:
Aktiekunskap grundkurs eller motsvarande kunskaper.

Material:
Material får du under kursens gång och ingår i kursavgift. Du behöver inte köpa till något eget material.

Ledare:
Carl-Axel Nilsson, aktiespararna

Lokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan och har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Veckodag: Onsdag
Tid: 01:00-01:12
Ledare: Carl Axel Nilsson
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Aktiekunskap - Att läsa årsredovisningar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Studieförbundet Vuxenskolan - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights