Målarcafé

SV Kalmar län, i Mönsterås
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
2 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
2 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till vårt målarcafé, en plats där vi samlas för att inspirera och lära av varandra i en avslappnad och kreativ atmosfär. I vår kamratcirkel är det inte en traditionell kursledare som står i centrum, utan vi är alla deltagare och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

I målarcaféet är alla välkomna, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskapsnivå inom måleri. Vi tror på kraften i gemenskapen och att vi genom att måla tillsammans kan utvecklas både som konstnärer och som människor.

Du är fri att använda vilket material och vilken typ av färg du föredrar. Oavsett om du föredrar akryl, olja, vattenfärg eller någon annan teknik är du välkommen att utforska och uttrycka dig fritt.

Under våra träffar kommer vi att måla tillsammans, dela idéer, ge och ta emot feedback och uppmuntra varandra att utforska nya tekniker och uttryckssätt. Det är en plats där det är lika viktigt att experimentera och göra misstag som det är att lyckas.

Sammanfattningsvis är Målarcaféet en plats för gemenskap, kreativitet och lärande där vi alla kan växa och utvecklas som konstnärer tillsammans. Inga förkunskaper krävs, bara en öppenhet att lära av varandra och utforska vår potential. Och det bästa av allt? Det är helt kostnadsfritt!
Kom och måla med oss och låt oss skapa vackra konstverk och minnen tillsammans!

Veckodag: Torsdag
Tid: 16:00-18:15
Lokal: Häradshövdingegatan 8
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 maj, 2024

  • Kurs
  • Mönsterås

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Målarcafé och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kalmar län
Häradshövdingegatan 8
38330 Mönsterås

Studieförbundet Vuxenskolan - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights