Lär dig lira Blues med Gitarr

SV Kalmar län, i Vimmerby
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
24 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
24 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till höstens kurs där du lär dig lira blues med gitarr!

Kursinnehåll
Kanske har du aldrig spelat blues förut? Du kanske har velat börja men det har inte blivit av, av olika skäl. Eller också så kanske du har provat lite grann men inte riktigt fått det resultat som du hade hoppats.

I den här kursen lär du dig att lira bluesgitarr, både solon och komp, på ett snabbt effektivt och roligt sätt. Vilket innebär att resultaten visar sig ganska omgående och kontinuerligt längs vägen.

Den är speciellt utformad för dig som vill kunna se snabba resultat på kort tid, utan att tvingas investera timmar av långrandiga övningar innan du känner att du utvecklas. Så oavsett om du vill sitta och ha kul med gitarren på egen hand, lira med nån kompis eller till och med starta ett band, så får du en solid grund att stå på som kommer att föra dig vidare i din utveckling!

Förkunskaper
Det här är en grundkurs men du behöver kunna grunderna i gitarr.

Material
Kursledarens eget material med utgångspunkt från Blues Guitar Chords and Accompaniment.
Du behöver en egen gitarr.

Kursledare
Janne Karlsson är en oerhört mångsidig och kunnig ledare, undervisar också i olika tecknar och målartekniker, skulptur mm

Utvecklingsmöjligheter
Önskar du lära dig mer och gå fortsättningskurs? Hör av dig och meddela detta, har vi tillräckligt många intresserade så startar vi gärna upp fortsättningskurser.

Bra att veta
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Mer info:
Kontakta Verksamhetsutvecklare Marina Karlsson
070-455 25 15
marina.karlsson@sv.se

Veckodag: Tisdag
Tid: 20:00-21:15
Lokal: Sevedegatan 34
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

24 september, 2024

  • Kurs
  • Vimmerby

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig lira Blues med Gitarr och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kalmar län
Sevedegatan 34
59837 Vimmerby

Studieförbundet Vuxenskolan - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights