Visa kurser.se som: Mobil

Aktiekunskap fortsättning-Att läsa årsredovisningar

SV Kalmar län
Kursinformation
Kalmar
12 timmar på 4 tillfällen
2022-03-23 18:00
1 100 SEK

Kursbeskrivning

På denna kurs får du lära dig hur en årsredovisning är uppbyggd. En årsredovisning kan innehålla mycket information som leder till att du kan göra bättre aktieaffärer.
Alla aktiebolag ska upprätta en årsredovisning och den blir sedan offentlig. Det vill säga alla kan beställa årsredovisningen för vilket aktiebolag som helst och sedan analysera det bolagets affärer.

Upplägg:
Vi går igenom hur man kan förstå ett företag genom dess årsredovisning. Nyckeltal, årsredovisningens uppbyggnad och delar, förvaltningsberättelsen, resultaträkningen, balansräkningen.

Förkunskaper:
Aktiekunskap grundkurs eller motsvarande kunskaper.

Ledare: Carl-Axel Nilsson, aktiespararna

Lokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan och har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:30
Ledare: Carl Axel Nilsson
Lokal: Polhemsgatan 16
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Aktiekunskap fortsättning-Att läsa årsredovisningar.

SV Kalmar län

Utveckla dig på en kurs hos SV - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Aktiekunskap fortsättning-Att läsa årsredovisningar!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Aktiekunskap fortsättning-Att läsa årsredovisningar, fyll i följande uppgifter: