Inga recensioner än

Akrylmålning kamratcirkel

SV Kalmar län, i Kalmar
Längd
36 timmar på 12 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
36 timmar på 12 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen att bli en del av vår nya kamratcirkel inom akrylmålning som startar hösten 2023.
I en kamratcirkel finns ingen lärande kursledare, man lär tillsammans genom att inspirera och testa nya tekniker tillsammans. Det är också ett fantastiskt sätt för att lära känna nya människor med samma intresse och för att målningen ska bli av och få en struktur.

Precis som all annan folkbildning så är kamratcirkeln fri och frivillig men du är en viktig del i gruppen och förväntas vara med och bidra med det du kan och vill.
Vi hoppas att du vill vara med!

Kursinnehåll
Vi ses i ateljén på SV i Kalmar varje torsdag kl.15.30-17.45. Vi målar med akrylteknik och bestämmer tillsammans målet för studiecirkeln.

Förkunskaper
Du behöver inte vara proffs på målning men eftersom det inte finns någon lärande ledare behöver du vara öppen för att lära dig. Kanske målar du nu eller har målat på egen hand men känner att det hade varit kul att måla tillsammans med andra. Då är detta gruppen för dig. Nivå och typ av motiv/akrylteknik spelar ingen roll.

Material
Du betalar inget för att vara med i en kamratcirkel men du behöver ta med ditt egna målarmaterial såsom färg, penslar, målarunderlag. Lite stödmaterial finns på plats. Studiematerial kan vara bok, youtube eller annan utskrift. Visst studiematerial finns på plats och skrivare får användas fritt för cirkelns lärande.

Kursledare
Kamratcirkeln har ingen lärande ledare men har en ansvarig cirkelledare som rapporterar närvaro och håller ihop gruppen, Lena Wiman.

Kurslokal
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett. Ateljén rymmer ca 10 deltagare.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vid frågor kontakta sandra.andersson@sv.se 0704552518

Veckodag: Torsdag
Tid: 15:30-17:45
Ledare: Lena Wiman
Lokal: Polhemsgatan 16
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 september, 2023

  • Kurs
  • Kalmar

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akrylmålning kamratcirkel och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Kalmar län
Polhemsgatan 16
39239 KALMAR

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights