Visa kurser.se som: Mobil

Författarskola Kursen är fulltecknad. Är du intresserad av att stå på reservlista? Kontakta oss!

Skurups Folkhögskola
Kursinformation
Skurup
5 timmar

Kursbeskrivning

Få saker kan utveckla en text och dess författare lika mycket som att läsa andras texter och släppa in andra i sin egen text. Textrespons, liksom skrivande, är ett hantverk. På kursen går vi därför igenom en modell där du får verktyg för meningsfulla läsningar och konstruktiva textsamtal. Författarskola är en kurs i både skrivande och läsning.

Under veckan får du också jobba med en synopsis och en projektbeskrivning, för att belysa din text och ditt projekt ur olika synvinklar och synliggöra det för dig själv och för andra. I kursen ingår även individuell handledning från kursledaren. Och så får du såklart egen skrivtid.

För att gå kursen behöver du ha påbörjat ett skrivprojekt. Kanske har du just börjat. Kanske har du kommit en bit på vägen. Vilket som funkar! Under veckan läser dina kurskamrater din text och du läser deras. I textsamtalen får du feed-back så att du kan förbättra din text och komma vidare med ditt projekt.

Målet är att du ska lämna kursen med en bättre text och massor av skrivenergi. Och verktyg för fortsatt arbete med ditt projekt och kommande textsamtal med nyfunnaskrivarkompisar.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som har viss skrivvana och som har påbörjat någon form av skrivprojekt.

Kursledare

Johan Carle är författare och skrivpedagog. Han debuterade 2016 med Små grodorna, en roman som växte och utvecklades genom många textsamtal. Vid sidan av det egna skrivandet arbetar Johan med andra författares texter som lektör/handledare. Och håller skrivarkurser på Skrivarakademin, bibliotek, folkhögskolor, mm.

Kostnader

Kursen kostar från 5115 kr (inkl. helpension och del i dubbelrum).

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Författarskola Kursen är fulltecknad. Är du intresserad av att stå på reservlista? Kontakta oss!.

Skurups Folkhögskola

Låt dig inspireras på Skurups folkhögskolas sommarkurser!

Skurups Folkhögskola erbjuder sommarkurser i en kreativ miljö, där kunskaper förmedlas och utbyts.  Vi startar upp sommaren med en varierande samling kurser, med en önskan om att kunna erbjuda något för alla. Under kurserna bor vi naturligtvis i den kreativa...


Läs mer och visa alla kurser med Skurups Folkhögskola

Kontaktuppgifter till Skurups Folkhögskola

Skurups Folkhögskola

Skurup

Tel: 0411-5589 00
sommar.skurupsfolkhogskola.se

Recensioner
Bli den första att recensera Författarskola Kursen är fulltecknad. Är du intresserad av att stå på reservlista? Kontakta oss!!
Intresseanmälan

För att få mer information om Författarskola Kursen är fulltecknad. Är du intresserad av att stå på reservlista? Kontakta oss!, fyll i följande uppgifter: