Visa kurser.se som: Mobil

Sommarkurs i berättarglädje - storytelling

Skrivsprånget
Kursinformation
Grimslöv
5 dagar
4 395 SEK

Info om Sommarkurs i berättarglädje - storytelling

Berättarglädje - storytelling

Sommarkurs på Grimslövs folkhögskola utanför Växjö

Med inspirerande, roliga och finurliga övningar knackar vi på dörren till vårt berättarjag. Tillsammans sänker vi axlarna, anropar det lekfulla, testar lite och välkomnar det som kommer. Vi anstränger oss inte för att vara duktiga. Istället låter vi de inre bilderna veckla ut sig i den takt de önskar. Vi erbjuder vårt berättarjag en klädedräkt som gör det lätt att andas fritt.

Du får öva med hela dig. Du får prova att utnyttja din rösts resurser, att skapa stämningar med enkla medel och att testa olika berättarstilar. Du tränar också upp förmågan att ge kreativ respons.

Under dessa dagar upplever du vad som händer med ditt berättande när det följer dina locktoner. Och vad som sker i mötet med andra som vill samma sak. Men du får också tid och möjlighet att gå in i dig själv och hämta näring åt det som vill låta sig berättas.

Kursledare: Gunilla Cullemark har under flera år varit ledare för skrivarkurser under sommarveckorna på Grimslövs folkhögskola. Under senare år har hon tagit stegen ut i den muntliga berättarvärlden. 

Sista anmälan 20 maj
Kontakta Grimslöv folkhögskola för anmälan och information. För frågor om kursinnehållet kontakta Gunilla Cullemark tfn: 073-924 64 71

Målgrupp

För dig som känner en nyfikenhet eller en mersmak efter att berätta muntligt.  Behövs ingen förkunskap, vi är där vi är.

 

Tid och plats

v. 27, 1- 5 juli 2019

Grimslöv folkhögskola

Anmälan

Anmäl dig på folkhögskolans hemsida

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad sommarkurs får du ett intyg på innehållet i kursen

Kostnader

Kost, logi och kurs kostar 4395 kr

Video

Har du skrivlängtan? Kom igång med Skrivsprånget!

Skrivsprånget

Skrivglädje och Personlig utveckling! Vi har en helhetssyn på skrivandet och metoder för att förhålla sig till prestationskraven. I möten med andra utvecklas kreativiteten och självkänslan. Med kreativiteten som kraftfull motor hittar du möjliga vägar för din utveckling. Kom loss...


Läs mer och visa alla kurser med Skrivsprånget

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sommarkurs i berättarglädje - storytelling.

Kontaktuppgifter till Skrivsprånget

Skrivsprånget

Ingång vid gaveln
Russinvägen 74
12359 Farsta

Mobil 0739 24 64 71 och 0762 21 54 05
www.skrivspranget.se

Recensioner för kursen

Sture
(5)
Mycket bra kursledning. Positiv, vänlig, engagerad och professionell. Ni är mycket varma, entusiasmerande och bra ledare! Kursen var upplagd på ett lättsamt sätt. Skrivandet kom naturligt, jag kände ingen press”.
Anna
(5)
Har uppskattat mycket den stämning som skapats. Acceptans och livgivande. Har nog sällan känt en sådan trygghet.” Kursen överträffade mina förväntningar, trots mina höga krav! Den bästa kursen jag gått.”
Recensioner
Sommarkurs i berättarglädje - storytelling
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 36 recensioner.
Läs recensioner