Inga recensioner än

Textning

Längd
10 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
12 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
12 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Man textar skyltar med specifika tuschpennor, på ett speciellt sätt. Ofta kan man se det på sk "gatupratare" eller större skyltar i skyltfönster, korta säljande budskap.

Innehåll
På en kurs i snabbtextning lär du dig att texta snabbt och enkelt med en speciell penna. Du får lära dig att tänka på layout, material, färger och papper.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i fem veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
inga förkunskaper krävs. Ta med dig en bra humor och ork att lära dig något nytt och roligt!

Kursledare
Liselott Persson är en trevlig och kreativ person som alltid har tyckt om att skapa med färg och form i olika sammanhang och har haft mycket stor användning för sina kunskaper i att texta och skriva vackert.

Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Ledaren informerar vid första kurstillfället. I kursen kan vi även komma att arbeta med av ledaren framtaget material.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom att kontakta oss via telefonnummer 010-1575 200.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

12 oktober, 2023

  • Kurs
  • Strängnäs

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Textning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen

Highlights