Introduktion till Grafisk facilitering - visuell kommunikation

Längd
1 timme
Utbildningstakt
Heltid
Nästa kurstillfälle
30 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Utbildningstakt
Heltid
Nästa kurstillfälle
30 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Video

Kursbeskrivning

Introduction Business Drawing

Kommunicera effektivt med visuella element

UPPTÄCK KRAFTEN I AFFÄRSTECKNING

Diskussioner med ditt team, din kund, i scrum-sessioner eller i en agil miljö? Gör det med visuella element! Bli bekant med att arbeta visuellt, Affärsteckning och Buro BRAND. Människor gillar bilder. Det gör att de kan tolka meddelanden bättre, bearbeta information snabbare och denna information behålls ännu bättre. Forma dina idéer genom att rita och använd dina egna visuella element i din affärskommunikation. Du kommer bli förvånad över resultatet, alla kan rita!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

30 maj, 2024

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

För alla som arbetar projektbaserat, i grupper, inom försäljning eller HR, chefer, marknadsförare och kommunikationsspecialister.

Upplägg

Virtuellt möte på 1 timme. 

Kursinnehåll

Denna utbildning varar en timme och kan följas antingen på förmiddagen eller på eftermiddagen. Följande ämnen behandlas under utbildningen:

  • Introduktion Buro BRAND
  • Vad är Affärsteckning?
  • Möte ansikte mot ansikte vs. online
  • Förhandsgranskning av Affärsteckningsutbildning
  • Porträttutmaning
  • Miniritlektion i ritning
  • Kombinera ikoner
  • Sammanfattning och frågor

Kursledare

Kursledare: vår grundare Willemien Brand och hennes betrodda tränare. Som student var Willemien den bästa i sin klass, som industridesigner vann hon många utmärkelser, som målare var hon mycket efterfrågad men hennes verkliga passion uppfylldes genom att grunda sitt företag under sitt eget namn: Buro BRAND.

Buro BRAND erbjuder kommunikation i hela dess bredd för alla stora organisationer som behöver tydlig, påverkande och energiskapande kommunikation. Buro BRAND använder inte bara sina grafiska och designfärdigheter för att skapa högeffektiv kommunikation för sina kunder, Buro BRAND erbjuder också träning i affärsteckning och alla avancerade utbildningar för att lära klienter hur de personligen kan utveckla sina kommunikationsfärdigheter. Dessutom erbjuder Buro BRAND workshops för strategiutveckling, men även för visioner, uppdrag, årsplaner, kultur och andra organisatoriska behov.

Samtidigt arbetar Willemien BRAND med ett stort team av talanger som kompletterar henne, men det vore mer ärligt att säga att de överträffar henne på många områden. Och det är i sin tur för att Willemien vill arbeta endast med de allra bästa, med målet att vara absolut bäst.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Introduktion till Grafisk facilitering - visuell kommunikation och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Buro BRAND Visual Thinking
Binckhorstlaan 36
2516 BE The Hague

Påverka med visuellt tänkande!

Uppmuntra människor att uppnå snabbare och bättre resultat med Business Drawing. Berätta din komplexa historia med en PraatPlaat. Koppla samman människor med Visuella Sessioner. Förmedla ditt meddelande genom animationer. Under ett möte eller en kreativ brainstorming kan du rita live...

Läs mer och visa alla kurser med Buro BRAND Visual Thinking

Highlights