Arbeta på egen bokidé på Österlen

Längd
3 dagar
Pris
8 750 SEK
Nästa kurstillfälle
30 maj, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 dagar
Pris
8 750 SEK
Nästa kurstillfälle
30 maj, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Beskrivning av Arbeta på egen bokidé på Österlen

Skrivarkurs på Österlen - Arbeta med din egen bokidé och få feedback 

Detta är en annorlunda skrivarkurs, med färre  mindre övningar, istället mer av eget textarbete. En exklusiv kurs där deltagarna tar med sig manusprojekt i olika stadier av skrivarprocessen: Alltifrån en specifik idé till utkast eller längre manus. Som en förberedelse till kursen kan deltagare sända mig högst 10 A4-sidor av något han eller hon arbetat på. Kurser innehåller ett aktivt lyssnande på och deltagande i varandras texter och mycket egen skrivtid. Det blir ordentligt utrymme för samtal om den egna texten med mig och med skrivarkamraterna.

Vi syftar till att verkligen förverkliga idén om ett Skrivarpensionat, det vill säga att deltagarna arbetar självständigt på sina egna texter, men med stöd av de vackra omgivningarna och av mig och skrivarkollegorna. 

Du har möjlighet att inom 6 månader efter kursens slut, mejla 30 sidor  ny text som vi sedan diskuterar under ett Zoom samtal.

Jag hade höga förväntningar på min första skrivarkurs och hade gjort research bland andra, mer rutinerade bekanta och landade därmed hos Anita, som överträffade min förväntningar. Rak, tydlig och konstruktiv feedback, som verkligen öppnade mina ögon och hjälpte mej att komma vidare i mitt skrivande. Roliga övningar och en fantastisk bonus var utbytet med alla andra deltagare där Anita säkrade att vi fick lära av varandra och ha bra diskussioner. I tillägg jättefin miljö och jättegod mat – fantastiska dagar. Jag lämnade kursen upprymd, energisk och fast besluten att skriva klart min bok och flera därefter. Stort tack Anita, ser fram emot att ses igen Tanja Jibrandt, Stjärnegården, september 2021

Jag fick en jätteknuff framåt och känner mig upplyft, framför allt av din input  och alla övningar men också av den starka energin från varenda en i gänget. Man kände från timme ett att här kommer det att hända saker! Som jag sa i mobilen till en av döttrarna som ringde när jag precis kommit hem: Jag känner mig som en bubblande flaska med sockerdricka. Margareta Bremertz, Stjärnegården, 2019

Det var en varm och härlig helg på många sätt som startade processer i tankarna och gav nyttig input och lärdom. Jag har redan tagit med mig flera av tipsen och övningarna till mina skrivarstunder. Jag uppskattade särskilt mötet med så många sköna människor och att få tillfälle att inspireras i och omkring den vackra Stjärnegården.Carina Thorstenson, Stjärnegården  2018Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För alla som vill få hjälp och inspiration att skriva en egen bok!

Kostnader

Skrivarkurs, helpension, inkvartering i dubbelrum: 8750:-

Enkelrumstillägg: 1800:-

Två extra-nätter sön- tis ; 1800:-

Kursanmälan är bindande och sker genom inbetalning av anmälningsavgift på 1500:- till postgirokonto: 435 95 97 -4 eller Swish 1231310796. Ange noga avsändarnamn vid inbetalning samt sänd mejl med personuppgifter och vilken kurs du anmält dig till .

Anmälningsavgiften återbetalas endast vid inställd kurs.

Anita Goldmans Skrivarpensionat

Anita Goldmans skrivarkurser

Skrivarpensionat med författaren Anita Goldman

– mycket mer än bara skrivarkurs

  • Det är möte i mycket vackra miljöer i Sverige och utomlands  och med en passionerad lärare som  är välkänd och professionell författare.

  • Det är god och riklig mat, vin om man vill och intressanta bordssamtal.

  • Det är alltid vackra hus som känns som hemma, men ändå rymliga nog att erbjuda alla en sängplats i enkel- eller dubbelrum.

  • Det är hänförande natur, det är lugna omgivningar, det är avskildhet och plats för att fokusera på Dig & Ditt och samtidigt självklar gemenskap.

  • Det är inspirerande skrivövningar och tid för fri skrivartid.

  • Det är samtal och ännu mera samtal med mig och med skrivarkamraterna om texterna, om lusten och rädslan att skapa. Om den personliga utgångspunkten, om litteraturen och förlagsvärlden, om livet och kärleken och vem vet, kanske lite om politiken och lite om anden...

Jag vill tacka för den fantastiska skrivkursen i helgen. Det var länge sedan jag blev så inspirerad och full med entusiasm inför livet och att skriva. ag tar med mig många bra tips och kommer att fortsätta utmana mitt skrivande mer framöver. Jag tar med mig en enorm inspiration, både vad gäller skrivandet men också hur jag vill leva mitt liv (mer grönska och mer livsglädje).  Stort stort tack! Maten var fantastisk! 
Mikaela Daleke , Österlen 2019

Helt magiskt med skrivarkurs hos Anita. Vi har upplevt något tillsammans som inte med lätthet låter sig förklara. Sara Silverskiold, Österlen 2018

Tusen tack för en fantastiskt rolig och inspirerande helg! Så många goda råd, intressanta samtal, läcker mat och själavårdande omgivningar! Så mycket vi hann med, och ändå gick dagarna alldeles för fort. Jag vet att du önskande respons och förslag på förbättringar/ändringar, men jag kommer inte på något. I så fall återkommer jag i ärendet. Ann Sofie Lindell, Österlen 2018

Mitt huvud nästan exploderade på vägen hem, så full av intryck var jag. Så roligt somr jag hade de dagarna hos dig har jag inte haft på åratal. Jag var uppspelt och glad och skrev som besatt på tåget hem. Liselotte Falguera,  Österlen 2018

Jag fick en jätteknuff framåt och känner mig upplyft, framför allt av din input  och alla övningar men också av den starka energin från varenda en i gänget. Man kände från timme ett att här kommer det att hända saker! 
Som jag sa i mobilen till en av döttrarna som ringde när jag precis kommit hem: Jag känner mig som en bubblande flaska med sockerdricka. Margareta Bremertz, Österlen, 
2019.

Mer information
Vänligen skicka en intresseanmälan för mer info om Anita Goldmans Skrivarpensionat.

Visa alla kurser med Anita Goldmans Skrivarpensionat

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Arbeta på egen bokidé på Österlen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.