ABC i Skrivande på Österlen Extrakurs på grund av efterfrågan!

Längd
2 dagar
Pris
5 850 SEK
Nästa kurstillfälle
30 augusti, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 dagar
Pris
5 850 SEK
Nästa kurstillfälle
30 augusti, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Beskrivning av ABC i Skrivande på Österlen Extrakurs på grund av efterfrågan!

En skrivarkurs för nybörjare - Österlen

Har du längtat efter att skriva, men inte vågat eller vetat hur du skall börja? Är du djupt inne i en skrivarprocess, men sitter fast eller vill få hjälp att utveckla ditt skrivande? Vill du utveckla tekniker och finna redskap för att komma i kontakt med din inre röst? Har du något att berätta som världen måste få höra? Vill du tillbringa en helg i en förtrollande miljö, med god mat och dryck, möjlighet att röra på dig och möta andra i enskilt och gemensamt kreativt arbete?

Vi blandar skrivarövningar i grupp med enskilt skrivande. Vi blandar intensiv samvaro med möjlighet att sitta  och skriva eller vandra ensam i naturen, ta tid till att reflektera. Vi är en liten grupp så alla får utrymme för sina texter.

Vill du ha möjlighet att stanna kvar ett par dygn, smälta upplevelsen och uppleva Österlens fantastiska natur kan du lägga till ett par B&B dygn.

En underbart stimulerande och givande kurs. Den kombinerade handfasta råd med psykologisk och känslomässig insikt. Dessutom en vacker plats med vacker och god mat. En upplevelse jag inte kommer att glömma. Ingrid Willén , Stjärnegården juli 2021

Jag rekommenderar kursen till alla jag möter. Ett bra kom igång i fantastisk miljö.  Hälsningar från Västerbottensfjällen. Helena Stenmark, Stjärnegården, juli 2021

Jag vill tacka för den fantastiska skrivkursen i helgen. Det var länge sedan jag blev så inspirerad och full med entusiasm inför livet och att skriva. . Jag tar med mig många bra tips och kommer att fortsätta utmana mitt skrivande mer framöver. Jag tar med mig en enorm inspiration, både vad gäller skrivandet men också hur jag vill leva mitt liv (mer grönska, mer vegansk mat och mer livsglädje).  Stort stort tack!
Maten var fantastisk!  Mikaela Daleke  Stjärnegården, april  2019

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kostnader

Kursen i september - 24 är FULLBOKAD

På grund av stor efterfrågan nyinsatt extrakurs

30 augusti - 2 september 2024

Skrivarkurs, helpension, inkvartering i dubbelrum: 5850:- 

Enkelrumstillägg: 1800:-

Två extra-nättersjälvhushåll , sön- tis ; 1800:-

Kursanmälan är bindande och sker genom inbetalning av anmälningsavgift på 1500:- till postgirokonto:

 435 95 97 -4. Ange noga avsändarnamn vid inbetalning samt sänd mejl med personuppgifter och vilken kurs du anmält dig till .

Anmälningsavgiften återbetalas endast vid inställd kurs.

Anita Goldmans Skrivarpensionat

Anita Goldmans skrivarkurser

Skrivarpensionat med författaren Anita Goldman

– mycket mer än bara skrivarkurs

  • Det är möte i mycket vackra miljöer i Sverige och utomlands  och med en passionerad lärare som  är välkänd och professionell författare.

  • Det är god och riklig mat, vin om man vill och intressanta bordssamtal.

  • Det är alltid vackra hus som känns som hemma, men ändå rymliga nog att erbjuda alla en sängplats i enkel- eller dubbelrum.

  • Det är hänförande natur, det är lugna omgivningar, det är avskildhet och plats för att fokusera på Dig & Ditt och samtidigt självklar gemenskap.

  • Det är inspirerande skrivövningar och tid för fri skrivartid.

  • Det är samtal och ännu mera samtal med mig och med skrivarkamraterna om texterna, om lusten och rädslan att skapa. Om den personliga utgångspunkten, om litteraturen och förlagsvärlden, om livet och kärleken och vem vet, kanske lite om politiken och lite om anden...

Jag vill tacka för den fantastiska skrivkursen i helgen. Det var länge sedan jag blev så inspirerad och full med entusiasm inför livet och att skriva. ag tar med mig många bra tips och kommer att fortsätta utmana mitt skrivande mer framöver. Jag tar med mig en enorm inspiration, både vad gäller skrivandet men också hur jag vill leva mitt liv (mer grönska och mer livsglädje).  Stort stort tack! Maten var fantastisk! 
Mikaela Daleke , Österlen 2019

Helt magiskt med skrivarkurs hos Anita. Vi har upplevt något tillsammans som inte med lätthet låter sig förklara. Sara Silverskiold, Österlen 2018

Tusen tack för en fantastiskt rolig och inspirerande helg! Så många goda råd, intressanta samtal, läcker mat och själavårdande omgivningar! Så mycket vi hann med, och ändå gick dagarna alldeles för fort. Jag vet att du önskande respons och förslag på förbättringar/ändringar, men jag kommer inte på något. I så fall återkommer jag i ärendet. Ann Sofie Lindell, Österlen 2018

Mitt huvud nästan exploderade på vägen hem, så full av intryck var jag. Så roligt somr jag hade de dagarna hos dig har jag inte haft på åratal. Jag var uppspelt och glad och skrev som besatt på tåget hem. Liselotte Falguera,  Österlen 2018

Jag fick en jätteknuff framåt och känner mig upplyft, framför allt av din input  och alla övningar men också av den starka energin från varenda en i gänget. Man kände från timme ett att här kommer det att hända saker! 
Som jag sa i mobilen till en av döttrarna som ringde när jag precis kommit hem: Jag känner mig som en bubblande flaska med sockerdricka. Margareta Bremertz, Österlen, 
2019.

Mer information
Vänligen skicka en intresseanmälan för mer info om Anita Goldmans Skrivarpensionat.

Visa alla kurser med Anita Goldmans Skrivarpensionat

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av ABC i Skrivande på Österlen Extrakurs på grund av efterfrågan! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.