Visa kurser.se som: Mobil

Skriv din livsberättelse - distanskurs med feedback

Inger Lundin Text och Idé AB
Kursinformation
Distans
Egen takt
Hösten 2019
2 995 SEK

Kursbeskrivning

Det finns många skäl att skriva sitt livs historia. Kanske vill du bara berätta om livet förr för nya generationer? Kanske har du varit med om något svårt eller dramatiskt? Kanske vill du berätta den fantastiska och osannolika historien som ingen hittills känt till?

Många brukar känna sig inspirerade i början, men sedan kan det bli svårare. Hur hittar man den röda tråden och en bra struktur? Hur gör man man så att berättelsen lyfter och blir läsvärd för fler? Får man, kan man och ska man berätta ”allt”?

Om du funderar på någon av dessa frågor har du kommit rätt. Bara ett par knapptryck bort finns en skrivarkurs på distans som kan ta dina texter till en ny nivå,

Onlinekursen består av sju avsnitt.Du får konkreta verktyg och handfasta tips som hjälper dig när du skriver din livsberättelse. Skrivövningar i varje avsnitt– som du får feedback på – gör att du kan praktisera dina kunskaper direkt.

Ett nytt avsnitt kommer varannan vecka. Du kan jobba i din egen takt. Om du är en van eller ovan skribent spelar ingen roll.

Kursavsnitten:

  • Vad har du att berätta?
  • Vad är det som gör en berättelse bra?
  • Hur ska man lägga upp det?
  • Lite mer om upplägg (och vändpunkter)
  • Det viktiga berättarperspektivet
  • Att skriva om sig själv - och andra
  • Att redigera är gudomligt – och att ge ut en bok är jättespännande!

Löpande kursstart. Så snart du loggat in och betalat kursen (enkelt och säkert - med kort) får du tillgång till det första kursavsnittet. Därefter kommer ytterligare sex avsnitt varannan vecka med genomgångar och skrivövningar.  Övningarna sänder du tillbaka till mig inom en vecka och jag ger skriftlig feedback på dem. 

Välkommen in!

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skriv din livsberättelse - distanskurs med feedback.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner.

Nasim
(5)
Många bra övningar som får en att tänka över hur man vill att ens livsberättelse ska utformas. Upptäckte en massa nya inriktningar och fick nya idéer under kursens gång. Jag var själv lite nervös över att få feedback på mitt skrivande, men Inger lugnade mig snabbt! Hon ger mycket välmotiverad feedback och har fått mig att inse vad jag är riktigt...
Visa hela
Anna-Lena Jonasson
(5)
Spännande utmaningar Goda personliga kommentarer med respekt Trygghet Integritet Har längtat efter nya brev och bedömningar.
Anna Lennartsson
(5)
En riktigt spännande skrivarkurs online med omfattande kursbrev och bra skrivuppgifter. Mycket givande respons.

Inger Lundin Text och Idé AB

Skrivarkurs i Örebro - Inger Lundin

Med erfarenhet och engagemang erbjuder jag genom mitt företag Inger Lundin Text och Idé skrivarkurser, manusbearbetningar, lektörsläsningar och andra professionella tjänster till företag, organisationer och enskilda som behöver hjälp med att göra böcker och skriva texter.  Jag är journalist i...


Läs mer och visa alla kurser med Inger Lundin Text och Idé AB

Kontaktuppgifter till Inger Lundin Text och Idé AB

Inger Lundin Text och Idé AB

Rundstigen 10
702 21 Örebro

Tel: 0706913305
www.ingerlundin.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 108 recensioner.
Läs recensioner