Visa kurser.se som: Mobil

Att skriva sitt liv

Folkuniversitetet Stockholm
Kursinformation
Stockholm
Varierande kurslängd
Löpande kursstarter

Kursbeskrivning

Att skriva utifrån egna erfarenheter

Har du en intressant historia att berätta, baserad på egna erfarenheter? Vill du berätta om ditt liv för barn och barnbarn? Eller vill du utforska skrivandets terapeutiska möjligheter?

På Skrivarakademins kurser i att skriva självbiografiskt får du lära dig hur man gestaltar en berättelse ur verkliga livet och hittar en egen form för den. Genom skrivövningar och textsamtal får du möjlighet att utveckla ditt skönlitterära skrivande och hitta din personliga tematik.

Målgrupp

Skrivarkursen vänder sig till dig som vill arbeta med ett biografiskt/självbiografiskt material. Du kanske redan har en del material som du behöver hjälp med att strukturera och sortera. Eller så har du just påbörjat eller börjat skissa på ett sådant arbete. Du ansöker med en kort personlig motivering till varför du vill gå kursen.

Kursledare

Inga-Lina Lindqvist debuterade 1994 med diktsamlingen Änglaspår som följdes av Hjärtliga hälsningar, 1996. I april 2004 utkom Avdelningen för påhittade föremål, den andra delen i en serie jag berättelser som inleddes med Om du bara visste ur vilken bråte dikter växer utan att skämmas, 2002. 2007 romandebuterade hon med Mirakelkuren och hösten 2008 utkom fortsättningen Drottningflickan.

Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Stockholm

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet Stockholm

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att skriva sitt liv!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner