Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Kursinformation
Stockholm
Varierande kurslängd
Löpande kursstarter

Kursbeskrivning

Sånglektioner och körsång

Vill du sjunga musikallåtar, pop, soul, country eller körsång? Vill du prova på opera eller jazzens känsliga toner? Ta sånglektioner eller börja med körsång.

Vi erbjuder en mängd kurser i olika musikstilar. Oavsett om du vill sjunga för att det är kul eller har siktet inställt på att bli artist får du utvecklas på din egen nivå. Låt våra duktiga sångpedagoger locka fram dina vokala resurser!

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs, alla kan lära sig att sjunga i kör. Du som redan har ett par års körvana väljer fortsättningskursen.

Fortsättningsmöjligheter

Du som har ett par terminers förkunskaper kan fortsätta på vår kurs Körsång, fortsättning 1. För dig som vill träna din röst mer individuellt har vi sångkurser som har färre antal deltagare där viss möjlighet att sjunga solo finns. Vi erbjuder också helt individuella kursalternativ. Att kunna kompa sig själv på t ex piano eller gitarr kanske lockar? På Folkuniversitetet finns kurser i både och. Se vidare under instrument.

Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Stockholm

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet Stockholm

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sång!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner