Visar 1-20 av 67 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 67 träffar

Mer om sånglektioner

Vill du lära dig att sjunga bättre eller har du alltid känt att du inte har använt din röst till det du vet att den kan klara av? Då finns det en rad olika typer av lektioner som kan passa dig och just dina behov för att ska kunna nå din fulla potential med sångrösten. Det finns flera olika sätt du kan välja att ta din sånglektion. Du kan välja att ta privat sånglektion, du kan ta sånglektioner online via olika verktyg eller så kan du ta lektioner där det finns förinspelade videos. Fördelen där är att  du får instruktioner hur du ska gå tillväga för att träna upp din röst, som du kan gå igenom i lugn och ro. Att lära sig att sjunga är precis som att lära sig ett instrument. Alla kan lära sig att sjunga det krävs bara lite träning!

Sånglektioner distans

Sånglektioner Stockholm

Sånglektioner Malmö

Sånglektioner Göteborg

Privata sånglektioner

Privatlektioner, eller individuella lektioner som man också kan kalla det, är perfekt för dig som verkligen vill få din träning utformad specifikt för dig och din röst då alla människors röster är unika och alla ligger på olika nivåer i sin sång. Ni kommer tillsammans bestämma nivån du ligger på och utifrån där kommer din coach lägga upp lektionerna speciellt för dig och din röst. Vanligtvis så är coacherna som håller i lektionerna en utbildad sång- och talpedagog som vet exakt vad din röst behöver! Känner du att du vill få ut det maximala av din röst så kanske privata sånglektioner är din key to success!

Sånglektioner online

Precis som i stycket ovan så kan du få privata sånglektioner av en sångpedagog online. Det fungerar ungefär på exakt samma sätt som om du vore på plats i lokalerna. Men detta är online i olika verktyg som erbjuds, de vanligaste att arbeta i är verktyg som tex Zoom. Du kan även ta sånglektioner online från olika röstcoacher i form av förinspelade videos där de i videon förklarar hur du på egen hand kan forma din träning för att få ut det mesta av din röst.

Om du känner att du inte riktigt vill ta steget att börja ha privatlektioner så kan du kan även ta lektioner i körsång där du får lära dig lite mer om hur du kan utvecklas i din sång i grupp tillsammans med andra människor i körform.

Jämför kurser
Mer inom området
Sångpedagog Maria Kellström

Visnja Raguz tog privatlektioner i sång hos Sångpedagog Maria Kellström för att utveckla sin sångteknik. Visnja är nöjd med kursen, här kan du läsa mer om hennes upplevelse av kursen. 

Läs mer
Sånglektioner fyllda med glädje ...
Vocal Devotion

På Vocal Devotion hittar du engagerade sångpedagoger som arbetar för att du ska få en så trivsam sångstund som möjligt. Vocal Devotion tror starkt på att sång gör att människor mår bättre både fysiskt och psykiskt. Därför anordnar de sångkurser för alla som vill sjunga och må bra. Du kan välja att få personlig coaching, sjunga i små grupper eller i kör.

Läs mer
Sånglektioner i Stockholm
Vokalkraft

Utveckla sin sångröst hos Vokalkraft i Stockholm. Här hjälper Örjan Gotensjö dig att ta din sång till nya nivåer, oavsett om du är nybörjare eller vill ha avancerad sångcoachning. 

Läs mer
Gruppsång ger snabb utveckling
VocalLife

Oliver Olsson har sett en snabb utveckling genom sånglektioner och gruppsång hos Ellen Sörensen i Lund.
- Att sjunga gruppsång gör att du får samspela med andra samtidigt som du får lika mycket handledning som vid en privatlektion, säger Oliver.

Läs mer