Visa kurser.se som: Mobil

Sånglektioner (tillsammans med en vän)

Vocal Devotion
Kursinformation
Stockholm
Egen takt
2017

Kursbeskrivning

Sånglektioner tillsammans med en vän

I den här sångkursen får du öva på att sjunga i par. Att ta sånglektioner i par innebär att du och en vän sjunger tillsammans med en sångpedagog. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just era röster och era förutsättningar. Här har du möjlighet att utforska din röst tillsammans med en vän och öva på att sjunga stämmor. Självklart anpassar vi undervisningen efter den nivå som ni är på just nu. Ni väljer själva om ni vill sjunga någon specifik genre eller kanske testa lite av varje. Under terminens gång finns det även möjlighet att spela in någon låt du arbetat med. Det finns även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik.

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några korta minuter för att prata om era erfarenheter och önskemål kring sånglektionerna. Vi pratar också en del om er musikstil och vilka sorts låtar ni vill sjunga. Ni får en chans att presentera er och sångpedagogen berättar kort vem hon/han är. Sedan kommer vi igång med att på ett enkelt sätt värma upp kroppen (med fokus på nacke/axlar) med hjälp av olika kroppsövningar. Vi går igenom andning och testar olika sätt att andas. Efter detta värmer vi upp rösten med utvalda teknikövningar som följs av att vi arbetar med en låt. Antingen är det en låt du önskat eller en låt som pedagogen valt. Låten får du sedan i uppgift att sjunga vidare på hemma tills nästa sånglektion. Har du speciella önskemål om genre eller låtval så är du välkommen att berätta detta i kontakten med just din sångpedagog.

Människor är unika och alla har olika behov och olika anledningar till att uppsöka en sångpedagog, alla vi sångpedagoger på Vocal Devotion ser därför till att individanpassa undervisningen för varje enskild elev. Självklart behöver du inga förkunskaper i musik, tidigare sångerfarenheter eller kunna läsa noter.

Tid: Valfri dag
Längd: 45 min

Målgrupp

Alla vill sjunga tillsammans med en vän. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller rockstjärna!

Startdatum

Sångkurserna startar under hela vårterminen/höstterminen och i slutet av varje termin hålls konserter där sångeleverna får möjlighet att uppträda.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sånglektioner (tillsammans med en vän).

Vocal Devotion

Vocal Devotion, Svenska Sång och Röstinstitutet, sånglektioner

Sånglektioner med Vocal Devotion

Vocal Devotion utvecklar och driver undervisningsverksamhet på vidareutbildningsnivå med sångundervisning, röstvårdsutbildningar och friskvårdskörer i Stockholm, Örnsköldsvik och Norrbotten. Vocal Devotion är företaget för dig som värdesätter personlig service, ett företag där dina önskemål sätts i första hand. Vår vision är...


Läs mer och visa alla kurser med Vocal Devotion

Kontaktuppgifter till Vocal Devotion

Vocal Devotion

Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Tel: 073-9861282
Mobil 073-9861282
www.vocaldevotion.com

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sånglektioner (tillsammans med en vän)!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 80 recensioner.
Läs recensioner
Sånglektioner fyllda med glädje ...
Vocal Devotion

På Vocal Devotion hittar du engagerade sångpedagoger som arbetar för att du ska få en så trivsam sångstund som möjligt. Vocal Devotion tror starkt på att sång gör att människor mår bättre både fysiskt och psykiskt. Därför anordnar de sångkurser för alla som vill sjunga och må bra. Du kan välja att få personlig coaching, sjunga i små grupper eller i kör.

Läs mer