Sånglektioner (barn & ungdom)

Vocal Devotion, i Stockholm
Längd
Egen takt
Pris
475 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
475 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Enskilda sånglektioner - Barn och ungdomar 8-18 år

I den här sångkursen får du som är mellan 8-18 år sjunga tillsammans med en sångpedagog. På så sätt kan du utveckla din sångröst lite extra. När du tar enskilda sånglektioner hos oss på VD innebär det att du sjunger på egen hand tillsammans med sångpedagogen. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar. Här har du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Hos oss på VD kan du sjunga allt från pop/rock, musikal, soul, RnB till visa och jazz. Under terminens gång finns det även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik tillsammans med din sångpedagog. Självklart kommer du även få erbjudande om att uppträda om du vill!

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några minuter för att prata om dina erfarenheter och önskemål kring sånglektionerna. Detta för att du ska få ut mesta möjliga av dina lektioner. Du får en chans att presentera dig och dina önskemål och sångpedagogen berättar kort vem hon är.  Under sånglektionerna jobbar vi alltid med musik som är anpassad efter just dina förutsättningar så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller ligga på en viss nivå för att sjunga hos oss.

Lärare
Alla lärare som undervisar på Vocal Devotion är utbildade sångpedagoger vid någon av Sveriges musikhögskolor. Vi har alla bred repertoarkännedom och har stor erfarenhet av att undervisa i sång.

Kursinfo
Lektionerna är 30 min och väljer du ett av våra paket 8st/15st så ges de varje vecka (med undantag för helgdagar & lov). Lektionstillfällen som bokas i paket och som ställs in av eleven återfås ej, dock återfås alltid lektioner som mot förmodan skulle ställas in av pedagogen. Enstaka lektioner skall avbokas senast 24 tim innan lektionens start.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2017

  • Kurs
  • Stockholm

Varför välja Vocal Devotion?

Centralt läge

Distanskurser

Påbörja kursen omgående

Startdatum

Du väljer själv antalet lektioner och kan starta när som helst under året!

Målgrupp

Barn & ungdomar upp till 18 år som vill sjunga och utveckla sin sångteknik tillsammans med engagerade sångpedagoger. Vi hjälper även till vid förberedelse inför antagningsprov och auditions.

Kostnader

1 individuell lektion         500kr
8 individuella lektioner*   400kr/st
15 individuella lektioner* 350kr/st

* dessa tillfällen bokas in löpande varje vecka, varav ett eller flera
kan innebära medverkan i konsert eller workshop.  Lektionstillfällen
som ställs in av eleven återfås ej, självklart
återfås alltid lektioner som mot förmodan
skulle ställas in av pedagogen.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sånglektioner (barn & ungdom) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
4/5
Ebba
06 jul 2016
Min dotter var väldigt nöjd

Det var min dotter Ebbas som tog sånglektioner inför en viktigt audition. Hon var var väldigt nöjd med sin pedagog både som sångcoach och tips inför själva framförandet.

3/5
Caroline
05 jul 2016
Duktig sånglärare

Li har utvecklat sin röst väldigt mycket och fått lära sig att använda rösten väldigt fint. Jättebra sånglärare. Li tycker att det är Tråkigt att många lektioner blivit instäl...

Visa hela
Vocal Devotion
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Sånglektioner och kurser med Vocal Devotion

Vi på Vocal Devotion erbjuder sångundervisning, röstvårdsutbildningar och friskvårdskörer i Stockholm och på Värmdö. Vi tror stenhårt på att sången är ett effektivt verktyg för att må bättre och en källa till både ny energi men också avkoppling! För oss...

Läs mer och visa alla kurser med Vocal Devotion

Highlights