Visa kurser.se som: Mobil

Sånglektioner (barn & ungdom)

Vocal Devotion
Kursinformation
Stockholm
Egen takt
2017
475 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Enskilda sånglektioner - Barn och ungdomar 8-18 år

SånglektionerI den här sångkursen får du som är mellan 8-18 år sjunga tillsammans med en sångpedagog. På så sätt kan du utveckla din sångröst lite extra. När du tar enskilda sånglektioner hos oss på VD innebär det att du sjunger på egen hand tillsammans med sångpedagogen. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar. Här har du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Hos oss på VD kan du sjunga allt från pop/rock, musikal, soul, RnB till visa och jazz. Under terminens gång finns det även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik tillsammans med din sångpedagog. Självklart kommer du även få erbjudande om att uppträda om du vill!

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några minuter för att prata om dina erfarenheter och önskemål kring sånglektionerna. Detta för att du ska få ut mesta möjliga av dina lektioner. Du får en chans att presentera dig och dina önskemål och sångpedagogen berättar kort vem hon är.  Under sånglektionerna jobbar vi alltid med musik som är anpassad efter just dina förutsättningar så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller ligga på en viss nivå för att sjunga hos oss.

Lärare
Alla lärare som undervisar på Vocal Devotion är utbildade sångpedagoger vid någon av Sveriges musikhögskolor. Vi har alla bred repertoarkännedom och har stor erfarenhet av att undervisa i sång.

Kursinfo
Lektionerna är 30 min och väljer du ett av våra paket 8st/15st så ges de varje vecka (med undantag för helgdagar & lov). Lektionstillfällen som bokas i paket och som ställs in av eleven återfås ej, dock återfås alltid lektioner som mot förmodan skulle ställas in av pedagogen. Enstaka lektioner skall avbokas senast 24 tim innan lektionens start.

Målgrupp

Barn & ungdomar upp till 18 år som vill sjunga och utveckla sin sångteknik tillsammans med engagerade sångpedagoger. Vi hjälper även till vid förberedelse inför antagningsprov och auditions.

Startdatum

Du väljer själv antalet lektioner och kan starta när som helst under året!

Kostnader

1 individuell lektion         500kr
8 individuella lektioner*   400kr/st
15 individuella lektioner* 350kr/st

* dessa tillfällen bokas in löpande varje vecka, varav ett eller flera
kan innebära medverkan i konsert eller workshop.  Lektionstillfällen
som ställs in av eleven återfås ej, självklart
återfås alltid lektioner som mot förmodan
skulle ställas in av pedagogen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sånglektioner (barn & ungdom).

Recensioner

Ebba
(4)
Det var min dotter Ebbas som tog sånglektioner inför en viktigt audition. Hon var var väldigt nöjd med sin pedagog både som sångcoach och tips inför själva framförandet.
Caroline
(3)
Li har utvecklat sin röst väldigt mycket och fått lära sig att använda rösten väldigt fint. Jättebra sånglärare. Li tycker att det är Tråkigt att många lektioner blivit inställda pga resor eller sjukdom.

Vocal Devotion

Vocal Devotion, Svenska Sång och Röstinstitutet, sånglektioner

Sånglektioner med Vocal Devotion

Vocal Devotion utvecklar och driver undervisningsverksamhet på vidareutbildningsnivå med sångundervisning, röstvårdsutbildningar och friskvårdskörer i Stockholm, Örnsköldsvik och Norrbotten. Vocal Devotion är företaget för dig som värdesätter personlig service, ett företag där dina önskemål sätts i första hand. Vår vision är...


Läs mer och visa alla kurser med Vocal Devotion

Kontaktuppgifter till Vocal Devotion

Vocal Devotion

Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Tel: 073-9861282
Mobil 073-9861282
www.vocaldevotion.com

Recensioner
Kursrecensioner
(3,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 80 recensioner.
Läs recensioner
Sånglektioner fyllda med glädje ...
Vocal Devotion

På Vocal Devotion hittar du engagerade sångpedagoger som arbetar för att du ska få en så trivsam sångstund som möjligt. Vocal Devotion tror starkt på att sång gör att människor mår bättre både fysiskt och psykiskt. Därför anordnar de sångkurser för alla som vill sjunga och må bra. Du kan välja att få personlig coaching, sjunga i små grupper eller i kör.

Läs mer