Sånglektioner för ungdomar

Sångpedagog Saranna, i Lund (+2 orter)
Längd
Egen takt
Pris
695 - 6 995 SEK
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
695 - 6 995 SEK
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Från 695 SEK / person

Kursbeskrivning

Sång är ett instrument som alla andra

För nybörjare Om du kan prata, så kan du lära dig sjunga. Så enkelt är det! Det spelar ingen roll om du inte kan sjunga "rent" som det heter, allt sådant lär du dig hos Vocal Coach Saranna Lundén. Precis som man kan lära sig att spela piano, kan man också lära sig att sjunga. Hon kommer undervisa dig med tekniken som används av Institute for Vocal Advancement (läs gärna mer på deras hemsida) och tillsammans tar ni steget mot en självsäker och tekniskt kunnig röst. Tekniken gör att du sedan kan uttrycka dig med lätthet och nöje i sången!

För avancerade Om du redan sjunger mycket, om du uppträder och spelar in, finns det mycket att vinna på att finslipa sin teknik så att man orkar sjunga hela giget, och flera gig på en vecka. För att utöka din uthållighet och för att kunna leverera en hög nivå i din sång så kommer Saranna hjälpa dig utveckla din sångteknik till högsta nivå och även din kunskap i uppträdande och låtskrivande. 

Välj fritt tid och datum för din sånglektion
Den första lektionen är en provlektion och varar i 45 minuter. Just provlektionen är det rabatt på för barn under 19 år och kostar endast 450 kr. Här får du chansen att avgöra om du vill gå vidare med sånglektionerna och därefter kan du välja vilken variant av paket som passar dig bäst. Om så önskas hålls undervisningen mer än gärna på engelska. 

Därefter kan du välja att komma på lektion varje vecka eller varannan vecka. 

Kommande kursstarter

Välj mellan 5 kursstarter

Löpande

  • Kurs
  • Lund

Löpande

  • Kurs
  • Lund

Löpande

  • Kurs
  • Malmö

Löpande

  • Kurs
  • Malmö

Löpande

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Är du ca 7-11 år och älskar att sjunga? Då är denna kurs perfekt för dig! I kursen kommer ni sjunga igenom dina favoritlåtar, får tips och tricks för att ta de ljusa tonerna, och du får även tillfällen att uppträda. 

Är du 12-19 år, nyfiken på din röst och vill sjunga hemma på fritiden? Eller passionerad vad gäller sång och vill satsa på en karriär, då är denna kurs också för dig! Går du igenom målbrottet och du vill veta hur du ska lägga upp din sångträning och vilken repertoire du kan köra i de olika stadierna i målbrottet? Då är denna kurs för dig. Om man vill uppträda finns möjlighet för det! 

Kursintyg

Både nivå 1 och 2 (4 års studier) från Institute for Vocal Advancement, samt utbildning i London på BIMM i uppträdande och sång år 2009. 

Saranna uppträder regelbundet och är för närvande sångerska i två band så hon underhåller och utvecklar sin egen röst. Saranna studerar med framstående sånglärare i England, USA och Frankrike för att se till att hon håller sig på en hög nivå. 

Kostnader

Se Alla lektioner är 45 min långa, om inte annat angivits.

En sånglektion

Innan kl 17:00– 775 kr

Efter kl 17:00 – 875 kr

Paket 10 lektioner

Innan kl 17:00 – 6995 kr

Efter kl 17:00– 7995 kr

Paket 5 lektioner

Innan kl 17:00 – 3700 kr

Efter kl 17:00 – 4200 kr

Erbjudande for studerande/pensionärer/arbetssökande/under 19 (30 min)

30 min x 1 innan kl 14:00 – 510kr

30 min x 10 innan kl 14:00 – 4600kr

30 min x 5 innan kl 14:00 – 2450 kr

*Om det finns plats i schemat kan även barn under 19 år få detta pris mellan kl 14:00 och 17:00 vardagar.

Kursledare

Saranna Lundén och har undervisat barn och ungdomar sedan 2015. Genom IVA (Institute for Vocal Advancement) har hon vidareutvecklat sina kunskaper i hur man undervisar den växande rösten, såväl som för yngre barn som för dig som går genom målbrottet. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sånglektioner för ungdomar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Sångpedagog Saranna
Kiliansgatan 13
223 50 Lund

Vocal Coach Saranna Lundén - Sånglektioner i Lund och Malmö 

Saranna Lundén är sångpedagog och hjälper unga som gamla att utvecklas i sin sång. Hon jobbar både med teknik, performance och musikträning både på plats i Malmö, Lund och på distans via Skype eller Facetime. Välkommen att utvecklas oavsett genre!...

Läs mer och visa alla kurser med Sångpedagog Saranna

Highlights