Visa kurser.se som: Mobil

Sånglektioner för ungdomar

Sångpedagog Saranna
Kursinformation
Distans, Lund, Malmö
Egen takt
4 100 - 5 995 SEK
Kommande starter
Lund
Löpande  
5 995 SEK
Malmö
Löpande  
4 100 SEK
Distans
Löpande  
4 100 SEK

Kursbeskrivning

Sång är ett instrument som alla andra

För nybörjare Om du kan prata, så kan du lära dig sjunga. Så enkelt är det! Det spelar ingen roll om du inte kan sjunga "rent" som det heter, allt sådant lär du dig hos Vocal Coach Saranna Lundén. Precis som man kan lära sig att spela piano, kan man också lära sig att sjunga. Hon kommer undervisa dig med tekniken som används av Institute for Vocal Advancement (läs gärna mer på deras hemsida) och tillsammans tar ni steget mot en självsäker och tekniskt kunnig röst. Tekniken gör att du sedan kan uttrycka dig med lätthet och nöje i sången!

För avancerade Om du redan sjunger mycket, om du uppträder och spelar in, finns det mycket att vinna på att finslipa sin teknik så att man orkar sjunga hela giget, och flera gig på en vecka. För att utöka din uthållighet och för att kunna leverera en hög i din sång så kommer Saranna hjälpa dig utveckla din sångteknik till högsta nivå och även din kunskap i uppträdande och låtskrivande. 

Välj fritt tid och datum för din sånglektion
Den första lektionen är en provlektion och varar i 45 minuter. Just provlektionen är det rabatt på för barn under 19 år och kostar endast 450 kr. Här får du chansen att avgöra om du vill gå vidare med sånglektionerna och därefter kan du välja vilken variant av paket som passar dig bäst. Om så önskas hålls undervisningen mer än gärna på engelska. 

Därefter kan du välja att komma på lektion varje vecka eller varannan vecka. 

Målgrupp

Är du ca 7-11 år och älskar att sjunga? Då är denna kurs perfekt för dig! I kursen kommer ni sjunga igenom dina favoritlåtar, får tips och tricks för att ta de ljusa tonerna, och du får även tillfällen att uppträda. 

Är du 12-19 år, nyfiken på din röst och vill sjunga hemma på fritiden? Eller passionerad vad gäller sång och vill satsa på en karriär, då är denna kurs också för dig! Går du igenom målbrottet och du vill veta hur du ska lägga upp din sångträning och vilken repertoire du kan köra i de olika stadierna i målbrottet? Då är denna kurs för dig. Om man vill uppträda finns möjlighet för det! 

Kursintyg

Både nivå 1 och 2 (4 års studier) från Institute for Vocal Advancement, samt utbildning i London på BIMM i uppträdande och sång år 2009. 

Saranna uppträder regelbundet och är för närvande sångerska i två band så hon underhåller och utvecklar sin egen röst. Saranna studerar med framstående sånglärare i England, USA och Frankrike för att se till att hon håller sig på en hög nivå. 

Kostnader

60 minuter: Rekommenderas för dig som har sångvana och behöver göra djupdykning i repertoire900 kr. 

För dig som vill ha lektioner i Lund före kl 17:00. 

En enskild lektion á 45 min: 675 kr

10 lektioner á 45 min: 5995 

5 lektioner á 45 minuter: 3200 kr

För dig som vill ha lektioner på distans ELLER på måndagar i Malmö finns dessutom möjlighet till: 

En enskild lektion á 30 min: 450 kr

10 lektioner á 30 min: 4100 kr

Kursledare

Saranna Lundén och har undervisat barn och ungdomar sedan 2015. Genom IVA (Institute for Vocal Advancement) har hon vidareutvecklat sina kunskaper i hur man undervisar den växande rösten, såväl som för yngre barn som för dig som går genom målbrottet. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sånglektioner för ungdomar.

Sångpedagog Saranna

Sånglektioner i Lund - Sing with Saranna

Vocal Coach Saranna Lundén - Sånglektioner i Lund och Malmö 

Saranna Lundén är sångpedagog och hjälper unga som gamla att utvecklas i sin sång. Hon jobbar både med teknik, performance och musikträning både på plats i Malmö, Lund och på distans via Skype eller Facetime. Välkommen att utvecklas oavsett genre!...


Läs mer och visa alla kurser med Sångpedagog Saranna

Kontaktuppgifter till Sångpedagog Saranna

Sångpedagog Saranna

Kiliansgatan 13
223 50 Lund


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sånglektioner för ungdomar!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 31 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Sånglektioner för ungdomar, fyll i följande uppgifter: