Sångkurs för barn i grupp (4-6 deltagare)

Malmö Musikskola, i Malmö
Längd
17 tillfällen
Pris
3 950 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
17 tillfällen
Pris
3 950 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Sångkurs i grupp för barn, barnkör på Malmö Musikskola

Barnkör på Malmö MusikskolaVill dina barn lära sig sjunga?

Att börja sjunga i kör som barn är ett fantastiskt sätt att introduceras till musikens värld. Att lära sig hantera sin sångröst i tidig ålder lägger en god musikalisk grund som man även har nytta av om man senare vill lära sig spela ett annat instrument. Man lär sig också hur det är att skapa något tillsammans och samarbeta i grupp. Dessutom kan det vara ett roligt tillfälle att träffa nya kompisar.

I vår barnkörskurs välkomnar vi barn mellan 5-7 år. Vi utforskar tillsammans instrumentet rösten och arbetar med spännande och medryckande sånger i olika stilar. Vi kommer lära oss både traditionella barnsånger som t.ex. visor av Astrid Lindgren, samt nyare låtar. Under lektionerna utforskar vi tillsammans musikens värld med hjälp av följande:

Rytmik - Vi kommer arbeta med rytmik på ett lekfullt sätt och träna på att hitta pulsen och röra oss i takt till musiken.

Dynamik - Vi kommer utforska olika dynamiska skillnader så som att sjunga starkt eller svagt.

Musikteori - du kommer introduceras till ett fåtal enkla musikteoretiska områden så som olika notvärden och taktart. Detta är byggstenar som man behöver ha för att i framtiden kunna lära sig läsa noter.  Detta kommer vi göra genom att arbeta med roliga rytmikövningar.

Rörelser - Vi kommer arbeta mycket med rörelser i kursen. Rörelser kan vara ett mycket bra redskap för att lära sig nya texter så därför kommer vi arbeta med rörelser i vissa sånger vi lär oss.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande

  • Kurs
  • Malmö
  • Svenska

Varför välja Malmö Musikskola?

Påbörja kursen omgående

Erbjuder delbetalning

Kursledare med branschexpertis

Målgrupp

Barn, uppdelad i grupper, från 5 år.

Kostnader

Upplägg

Kursen är en gång i veckan på fast utsatt tid för varje grupp.

Efter din beställning kontaktar du oss på Malmö Musikskola och i samband med vår sånglärare hittar vi en tid som passar just dig.

Längd på kursen

Höstterminen: 17 tillfällen à 40 min

Vårterminen: 17 tillfällen à 40 min

Sommarkurs: 6 tillfällen à 120 min (varje kurstillfälle omfattar två delar om 50 min undervisning samt en paus om 20 minuter emellan)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sångkurs för barn i grupp (4-6 deltagare) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Malmö Musikskola
Jörgen Kocksgatan 65A
21120 Malmö

Malmö Musikskola

Malmö Musikskola erbjuder musikundervisning för barn från 4 års ålder och vuxna. Vi har kurser i piano, sång, violin, cello, gitarr, elbas och saxofon till såväl nybörjare som erfarna på plats hos oss i Malmö. Vi erbjuder även lärarledda onlinekurser...

Läs mer och visa alla kurser med Malmö Musikskola

Highlights