Sjunga i kör - Kör för alla !

VocalLife
Kursinformation
Lund
12 tillfällen
Körstart v.5
1 500 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Körsång i Lund för alla

Kör i Lund, en härlig kör för alla som älskar att sjunga!

Hej, vad kul att du vill sjunga! Här är alla välkomna att sjunga med sin röst precis som den är! Du behöver inte ha kunskap sedan tidigare för att vara med, ingen notkunskap krävs och du får garanterat massa härlig energi!

På slutet av terminen samlar vi nära och kära i en härlig sångkväll där vi både sjunger med våra vänner och inför dem! Härligt eller hur!

Den här terminen sjunger vi musikallåtar och kombinerar med enkla steg!

Inga notkunskaper behövs

Inga notkunskaper eller speciella förkunskaper behövs då våra körledare lär ut alla låtar och stämmor på gehör (utan noter) under körrepen.

Dock finns oftast noterna för alla medlemmar att se och kunna skriva ut om så önskas. Ibland finns även inspelningar på låtarna att lyssna på.

Vår körledare
Ellen Sörensen är vår körledare och kommer leda dig med massa härlig energi genom hösten. Ellen har många års erfarenhet så du är i goda händer!

Varmt Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Du är 18 och uppåt.

Kostnader

Pris vt 23

1500 kr
(12 tillfällen)

Obs! När platserna är fyllda tar vi inte emot fler så se till att säkra din plats genom att anmäla dig !

Kursledare

Ellen Sörensen är utbildad sångpedagog och har har många års erfarenhet av att leda körer, driva sångprojekt och skriver även egen musik.

Intresseanmälan

Intresserad av Sjunga i kör - Kör för alla ! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 5 recensioner.

Helena

Roligt! trivsamt! Glatt! Hade känts bättre om man själv fick bestämma vilken stämma man vill vara i och sedan att du kan flytta folk om det blir för många i en stämma. Det vill säga att du säger alla som vill sjunga alt står där osv.

Marie

En stunds härlig energi med blandade personligheter. Ellen är en pedagogisk glädjespridare som ger kraft och ser varje person. Har förmågan att lyfta fram det i sin helhet.

Tobias V

Annorlunda kör musikal & kör är verkligen att rekommendera för alla som känner att de vill vara med i en kör men kanske inte kan/vill/hinner med en avancerad kör. Ellen går systematiskt och pedagogiskt igenom låtarna man sjunger, och det blir ofta mycket skratt vid sidan om. För den som öker mer avancerad körsång eller hjälp att utveckla sin rös...

Visa hela

VocalLife

Välkommen till VocalLife - körsång och sånglektioner i Lund

Körsång är livet!

Vårt mål är att sprida körsång med största fokus på glädje och gemenskap över hela Sverige! Vi leder aktiviteter som Teambuilding och kickoff med körsång över hela Sverige. Dessutom har vi privat sångundervisning i Malmö. Detta är våra vanligaste uppdrag:...


Läs mer och visa alla kurser med VocalLife

Kontaktuppgifter till VocalLife

VocalLife

Recensioner
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 54 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Sjunga i kör - Kör för alla !, fyll i följande uppgifter: