Sjunga i kör - Kör för alla !

VocalLife, i Lund
Längd
12 tillfällen
Pris
1 500 SEK
Längd
12 tillfällen
Pris
1 500 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Kör i Lund, en härlig kör för alla som älskar att sjunga!

Hej, vad kul att du vill sjunga! Här är alla välkomna att sjunga med sin röst precis som den är! Du behöver inte ha kunskap sedan tidigare för att vara med, ingen notkunskap krävs och du får garanterat massa härlig energi!

På slutet av terminen samlar vi nära och kära i en härlig sångkväll där vi både sjunger med våra vänner och inför dem! Härligt eller hur!

Den här terminen sjunger vi Rock- och poplåtar från olika årtionden, som t.ex. 60-talet, 70-talet osv..!

Inga notkunskaper behövs

Inga notkunskaper eller speciella förkunskaper behövs då våra körledare lär ut alla låtar och stämmor på gehör (utan noter) under körrepen.

Dock finns oftast noterna för alla medlemmar att se och kunna skriva ut om så önskas. Ibland finns även inspelningar på låtarna att lyssna på.

Vår körledare
Ellen Sörensen är vår körledare och kommer leda dig med massa härlig energi genom hösten. Ellen har många års erfarenhet så du är i goda händer!

Varmt Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Du är 18 och uppåt.

Kostnader

Pris vt 23

1500 kr
(12 tillfällen) + konsert

Obs! När platserna är fyllda tar vi inte emot fler så se till att säkra din plats genom att anmäla dig !

Kursledare

Ellen Sörensen är utbildad sångpedagog och har har många års erfarenhet av att leda körer, driva sångprojekt och skriver även egen musik.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sjunga i kör - Kör för alla ! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
4/5
Helena
03 maj 2016
utvärdering

Roligt! trivsamt! Glatt! Hade känts bättre om man själv fick bestämma vilken stämma man vill vara i och sedan att du kan flytta folk om det blir för många i en stämma. Det vill ...

Visa hela
4/5
Marie
26 apr 2016
Kom som du är

En stunds härlig energi med blandade personligheter. Ellen är en pedagogisk glädjespridare som ger kraft och ser varje person. Har förmågan att lyfta fram det i sin helhet.

4/5
Tobias V
21 apr 2016
Roligt och utvecklande

Annorlunda kör musikal & kör är verkligen att rekommendera för alla som känner att de vill vara med i en kör men kanske inte kan/vill/hinner med en avancerad kör. Ellen går syst...

Visa hela

Körsång är livet!

Vårt mål är att sprida körsång med största fokus på glädje och gemenskap över hela Sverige! Vi leder aktiviteter som Teambuilding och kickoff med körsång över hela Sverige. Dessutom har vi privat sångundervisning i Malmö. Detta är våra vanligaste uppdrag:...

Läs mer och visa alla kurser med VocalLife

Highlights