Musikklass - Nybörjare

Vocal Devotion
Kursinformation
Stockholm
5 tillfällen
oktober 2023
1 500 SEK Momsfri
Svenska

Kursbeskrivning


Kom och var med på lustfylld gruppundervisning med fokus på att stärka ditt barn inför antagningsprovet till musikklass. Vi vet att det kan vara både svårt och nervöst så därför vill vi skapa bästa förutsättningarna för att lyckas! Vi träffas på Vocal Devotion St Eriksplan vid fem tillfällen i grupp och tillsammans går vi igenom alla olika moment inför kommande antagningsprov. Vi pratar även om hur vi kan hantera nervositet, peppar varandra och laddar med mycket sångglädje!

Kursens innehåll:

🎶 Sångteknik

🎶 Rytmer

🎶 Melodier

🎶 Ackord

Positiv feedback och pepp

Vi tror stenhårt på att stärka och bygga upp barnen inför deras antagningsprov och jobbar därför mycket med positiv feedback och en tillåtande miljö.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Varför välja Vocal Devotion?

Centralt läge

Distanskurser

Påbörja kursen omgående

Målgrupp

För dig som har tankar på att söka till musikklass i grundskolan. Kombinera gärna med individuella sånglektioner (30min) för bästa förutsättningar.

Kostnader

Gruppundervisning 1500kr
Gruppundervisning + 3 st individuella lektioner (30min) 3 000kr

Intresseanmälan

Intresserad av Musikklass - Nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Stina

Caroline hjälpte vår dotter inför provintag till grundskola. Både dottern och vi föräldrar är supernöjda. Glädje, pepp och sång på topp. Varmaste rekommendationer ger vi.

Jessica

Pedagogiska, trevliga och mitt barn kände sig trygg och säker vid tester för musikskola! Att slippa den bästa nervositeten genom att ha tränat på sånger och procedurer - var guld ! Kom in på AF, Nacka Musikklasser och Pops !

Vocal Devotion

Sånglektioner och kurser med Vocal Devotion

Vi på Vocal Devotion erbjuder sångundervisning, röstvårdsutbildningar och friskvårdskörer i Stockholm och på Värmdö. Vi tror stenhårt på att sången är ett effektivt verktyg för att må bättre och en källa till både ny energi men också avkoppling! För oss...


Läs mer och visa alla kurser med Vocal Devotion

Kontaktuppgifter till Vocal Devotion

Vocal Devotion

Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 86 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Musikklass - Nybörjare, fyll i följande uppgifter:

Sånglektioner fyllda med glädje ...
Vocal Devotion

På Vocal Devotion hittar du engagerade sångpedagoger som arbetar för att du ska få en så trivsam sångstund som möjligt. Vocal Devotion tror starkt på att sång gör att människor mår bättre både fysiskt och psykiskt. Därför anordnar de sångkurser för alla som vill sjunga och må bra. Du kan välja att få personlig coaching, sjunga i små grupper eller i kör.

Läs mer