Sånglektioner med J. Saxenborn 10x45 min

Längd
10 timmar
Pris
6 495 SEK
Längd
10 timmar
Pris
6 495 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Utveckla din sångröst! Sången är källa till mycket glädje och gemenskap, men också ett instrument i egen rätt. Lär dig sjunga till pianoackompanjemang. Utveckla din sångröst med hjälp av bättre teknik för andning, tonbildning, artikulation och allmän musikalisk stilkännedom.

Individuella sånglektioner på den dag och tid du bestämmer med läraren - förbättra din sångteknik och musikaliska insikt med hjälp av en erfaren pedagog!
Alla är välkomna, såväl nybörjare som erfarna!

Vi har löpande kursstarter under hela året.

Om kursen
Här arbetar du såväl med din sångteknik som musikaliska insikt, då detta går hand i hand. Allt för att skänka dig större frihet när du sjunger, men också för att ditt hitta ditt personliga uttryck. Tillsammans väljer vi en repertoar som är lämplig för din röst och utveckling.

Undervisning ges i första hand tisdagar-fredagar. Kursstarter sker efter överenskommelse och löpande under terminen (angivet datum i denna kursinformation är bara ett exempel).

Undervisningslokalen ligger mycket centralt i Lund, nära tågstationen.

Vi har fyra olika kursformat, eller lektionspaket som vi kallar dem:

10 gånger à 30 minuter kostar 4 625 kr
5 gånger à 30 minuter kostar 2 425 kr
10 gånger à 45 minuter kostar 6 495 kr
5 gånger à 45 minuter kostar 3 395 kr

Anmäl dig till det lektionspaket du vill ha, exempelvis 10x30 min. Ibland kan vi även erbjuda specialformat, liksom sång mindre grupp eller ett slutet sällskap - kontakta oss gärna med ditt önskemål!

För vem
Inga förkunskaper krävs. Lektionerna riktar sig såväl till dig som är nybörjare och till dig som är en van sångare.

Ledare
Joachim Saxenborn är sångpedagog, kördirigent, pianist och sångare med mångårig erfarenhet både nationellt och internationellt. Han har även en egen vokalensemble.

Läs mer på Joachims egen hemsida: http://www.saxenborn.se

Joachim leder flera körer inom vår folkbildningsverksamhet. Ett tips är att det är väldigt utvecklande att träna musikalitet och röst med sånglektioner och körsång parallellt.

Bra att veta
Kursstart sker löpande under året. Kontakt med sångläraren förmedlas av oss när vi fått din anmälan. Du och läraren kommer överens om passande dag och tid för dina lektioner, därefter får du mail med kallelse till kursstart och faktura.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig, eller vänd dig till oss för upplysning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sånglektioner med J. Saxenborn 10x45 min och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights