Balett nybörjare 5-7 år

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
1 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
1 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Balett stärker kroppen på ett effektivt sätt och utvecklar dansteknik som hjälper med balans och kroppskontroll i andra dansformer. Balett ger en grundträning till alla som dansar, särskilt om man tänkt sig en fortsatt karriär inom vilken dansstil som helst.

Om kursen
Här tränar vi smidighet och koordination. Klassisk musik förbättrar taktkänslan samtidigt som den ger utrymme att hitta din egen danspersonlighet.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Valentina och Tilda brinner för att dansa. De dansar själva på flera ställen i Kristianstad och det viktigaste med dansen för dem är att man har roligt och att alla får känna sig sedda. Tilda har under 2022 medverkat i musikalen School of Rock på teatern i Kristianstad.  

Kursmaterial
Balettdräkt/gymnastikdräkt, vanliga strumpbyxor och mjuka balettskor till de små. Mycket finns att köpa på H&M eller på Balettshop i Malmö eller Stockholm. Det finns även internetbutiker av olika slag.

Bra att veta
Kursen hålls i Medborgarskolans Danslokal på Magasinsgatan 2 – gå runt huset till baksidan och lastbryggan – där är ingången. Missade du kursstarten? Då kan du efteranmäla dig och betala de resterande träffarna.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

1 september, 2024

  • Kurs
  • Kristianstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Balett nybörjare 5-7 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan
29132 KRISTIANSTAD

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights