Visa kurser.se som: Mobil

Kundaliniyoga

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Osby
10 timmar
2021-09-19 17:00
1 190 SEK

Kursbeskrivning

Kundalini betyder livskraft. Här utövar vi en yogaform som skapar harmoni och balans både till kropp och sinne.

Om kursen
Kundaliniyoga är en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform. Kundalini betyder livskraft. Kundaliniyogans grundtanke är att förena kropp, sinne och själ. I denna yogaform erbjuds du enkla verktyg som bland annat ger ökad uthållighet, kraft, koncentrationsförmåga, medvetenhet och medkänsla. Yogan anpassas till allas förutsättningar. Ett kundalinipass innehåller dynamiska rörelser, kraftfulla andningsövningar och avslutas med en härlig avslappning.

För vem
Lätt/medel. Det krävs inga förkunskaper. Yogan passar både för du som är nybörjare och du som utövat yoga en längre tid.

Bra att veta
Klä dig i mjuka bekväma kläder. Vi är barfota eller strumpor. Ta med vattenflaska, yogamatta/underlägg och en filt.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kundaliniyoga.

Recensioner

Snittbetyg: 2

Baseras på 1 recensioner.

Rebecka
Kursen var bra. Medborgarskolan har dock ingen koll på vad de ställer in och inte ställer in p.g.a. Covid, har ingen framförhållning och skickar ut sms en timme innan lektionstid att de ställer in p.g.a Covid. Hände flera gånger och var ingen engångsföreteelse. Kan tyvärr inte rekommendera Medborgarskolan.
Medborgarskolan Syd Kommentar:
Hej Rebecka! Vi håller med om att det varit olyckligt kort varsel gällande inställda pass och framflyttade datum. Det beror på att även vi, med väldigt kort varsel, fick information om konstaterad covidsmitta bland deltagare och då ville vi omedelbart avbryta och pausa kursen för att förhindra smittspridning enligt rådande rekommendationer från...
Visa hela

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
(2,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner