Sånglektioner - Solo

Längd
4 timmar
Pris
1 550 SEK
Längd
4 timmar
Pris
1 550 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Sånglektioner - Solo

Vill du utveckla din sångröst och teknik? Med individuella lektioner får du utveckla din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Innehållet i kursen utformas i samspel mellan lärare och elev.

Innehåll

Utifrån dina egna förutsättningar får du hjälp, stöd, tips och råd för att utveckla din sångförmåga och hitta din stil för din röst och välja en repertoar som passar just dig. Sånglektionerna hålls i Glashusets inspelningsstudio där vi även har möjlighet att spela in din sång för att sedan utvärdera och analysera din sångteknik. 

Förkunskaper

Undervisningen riktar sig till dig som är nybörjare upp till avancerad nivå och är för alla åldrar. 

Upplägg

  • Enskild undervisning 
  • 4 tillfällen á 45 minuter
  • Ledaren kontaktar dig för att avtala startdatum, veckodag och klockslag. 
  • Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Material

Kom som du är, allt material ingår i kurspriset.

Kursledare

Ingela Vestbro är bland mycket annat legitimerad musiklärare och har lång erfarenhet av att leda körer. Hon har även jobbat som musiker och sångerska på gudstjänster i Svenska kyrkan och Equmenia. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

  • Varje kursomgång består av 4 lektionstillfällen. När 4 tillfällen passerat är det bara att återanmäla sig om du vill fortsätta 4 gånger till och så vidare.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart. 
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sånglektioner - Solo och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.