Sångkurs - Gratis prova på

Peter Wickström, i Stockholm (+4 orter)
Längd
30 min
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
30 min
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Sångkurs - Gratis prova på

Gratis prova på-session för nybörjare inom sång

De flesta sångare hittar aldrig sin bästa röst och låter så bra som de skulle kunna. Det är synd tycker jag. Det är som att bo i ett litet trångt rum på en vind hela livet utan att veta om att du egentligen ägde en hel våning. Väldigt synd!


Rösten har vissa grundmekaniker, som med enkel övning kan bemästras. En del av mina elever har tidigare hört ett par av dessa, men de har missat de flesta. När dessa sätts samman i rätt kombination nås en otrolig enkelhet i rösten. När dessa sätts värvas med att härma fantastiska sångare händer väldigt bra saker på kort tid. Även hos professionella sångare, som haft ett bra sound, och ett fungerande sätt att använda rösten hittar de sätt som gör att de kan jobba mindre och få ut mer ljud som låter bättre.


Det går relativt fort att hitta denna enkelhet. Det tar oftast bara mellan 1-3 veckor. Sedan gäller det att upprepa detta om och om igen så att det blir automatiskt. Man behöver lära sig att lita på att man inte behöver jobba så mycket. De flesta har tex ett alldeles för aktivt spänt stöd. Jag sjöng också så här många år. Det suger! Testa att spänna magen och prata. Hur naturligt låter detta? Ändå är det så de flesta gör när de försöker sjunga. Lyssna inte på de som förespråkar detta.


Så magstödet får vi släppa på rejält. Då öppnas en värld av nya nyanser i sången. Eleven får träna svagt. Det som då ofta händer är att rösten blir svajjig och ostabil. Bingo! När de har tränat tillräckligt länge så här tills det låter bra och sedan höjer upp volymen till en naturlig nivå. OMG! Nu har de full röstkontroll och rösten fungerar som en väloljad V8 motor. Att öva svagt är som att gå på gymmet och träna upp grundstyrkan. Eller som i filmen Karate Kid när huvudpersonen får hänga upp sin jacka 100 gånger på klädhängaren och utan att veta om det har lärt sig grunden i att parera ett slag. (I den tidigare versionen av filmen får han vaxa en bil och måla staket och får på så sätt lära sig försvara sig mot slag.) Samma sak händer när man övar svagt och repeterar detta. Man bygger en säkerhet i rösten. Man får svart bälte i sång helt enkelt. Har nu två platser kvar till en gratis sånglektion.

Säkra din plats här idag genom att klicka på "Läs mer och boka här"

Kommande kursstarter

Välj mellan 5 kursstarter

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Göteborg

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Malmö

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Stockholm

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Uppsala

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs

Recensioner

Recensioner

Kursledare

Peter Wickström

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sångkurs - Gratis prova på och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 34 recensioner
Skriv en recension
5/5
Anneli
20 sep 2023

Jag tycker det är fantastiskt snällt av dig att engegera dig. Superskönt att ha dig som en slags mentor och inte bara sångpedagog. Supertacksam!

5/5
Amanda
20 sep 2023

Påväg hem från den bästa session jag någongsin haft.. Alltså wow! Har verkligen blivit mer självsäker med allting i studion med sång att väga säga till hur jag vill ha det och v...

Visa hela
5/5
Amanda
20 sep 2023

Jo men jag blev intresserad av att du jobbar med mixröstenvilket ingen annan lärare pratat om tidigare, plus att de tidigare sångpedagogerna inte tar en på allvar utan att det ä...

Visa hela
Peter Wickström

Som lärare har Peter Wickström gjort samarbeten med Andreas Carlsson, Brett Manning, Eric Arceneaux och John Scott. Nu lär han ut de främsta metoderna inom sång till artister och sångare i Sverige och Norden. Många elever är vana att gå...

Läs mer och visa alla kurser med Peter Wickström

Highlights