Peter Wickström - sångpedagog

Som lärare har Peter Wickström gjort samarbeten med Andreas Carlsson, Brett Manning, Eric Arceneaux och John Scott. Nu lär han ut de främsta metoderna inom sång till artister och sångare i Sverige och Norden.

Många elever är vana att gå flera år hos en sångpedagog utan så stora resultat. Något som också är vanligt att höra är: "Ta i nu", "sjung ut", "le på höjden". Detta är faktiskt saker som får sångaren att låta sämre. Det som skiljer Peter från andra sångpedagoger är att han ger specifik coachning och hittar vad just varje person behöver fokusera på.

Detta innebär att istället för att coacha på samma sätt för varje elev hittar han specifikt vilka övningar och moment som är viktigast för den personen att fokusera på just nu. Detta gör att varje elev utvecklas betydligt fortare och kommer mycket längre än med traditionella sånglektioner.

Hans filosofi är att varje person som vill utveckla rösten oavsett nivå och tidigare erfarenhet inom sång ska kunna få tillgång till riktigt proffsig coachning och kunna utvecklas.

Visa alla kurser med Peter Wickström

Kurser

Kurs
Musik
Sång Pris Ort Snittbetyg
Sångkurs -Gratis prova på Distans
5,0 (10)

Textreportage

Hur får man svart bälte i sång? - Intervju med röstcoachen Peter

Går du i tankar på att börja ta sånglektioner? Kanske känner du att din röst inte utvecklats i samma takt som du velat, och att du behöver verktyg för att ta dig framåt? Lär känna röstcoachen samt kursansvarig Peter Wickström, och få en insikt i hur sångcoachning kan hjälpa just dig och din röst. Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Peter Wickström och veta mer om deras kurser.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 10 recensioner.

Anneli

Jag tycker det är fantastiskt snällt av dig att engegera dig. Superskönt att ha dig som en slags mentor och inte bara sångpedagog. Supertacksam!

Amanda

By the way sjöng på begravning i torsdags och fick betalt. Första betalda jobbet!

Victoria

Har övat och haft stor nytta av allt inför ett gig på torsdag. 1200 pers på Café Opera! Taggad! Det coola är att rösten börjar lägga sig i den nya mixen automatiskt nu. Det är häftigt!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 10 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Peter Wickström och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Hur får man svart bälte i sång? ...

Går du i tankar på att börja ta sånglektioner? Kanske känner du att din röst inte utvecklats i samma takt som du velat, och att du behöver verktyg för att ta dig framåt? Lär känna röstcoachen samt kursansvarig Peter Wickström, och få en insikt i hur sångcoachning kan hjälpa just dig och din röst. 

Läs mer