Peter Wickström

i Malmö (+ 4 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Peter Wickström

Peter Wickström - sångpedagog

Som lärare har Peter Wickström gjort samarbeten med Andreas Carlsson, Brett Manning, Eric Arceneaux och John Scott. Nu lär han ut de främsta metoderna inom sång till artister och sångare i Sverige och Norden.

Många elever är vana att gå flera år hos en sångpedagog utan så stora resultat. Något som också är vanligt att höra är: "Ta i nu", "sjung ut", "le på höjden". Detta är faktiskt saker som får sångaren att låta sämre. Det som skiljer Peter från andra sångpedagoger är att han ger specifik coachning och hittar vad just varje person behöver fokusera på.

Detta innebär att istället för att coacha på samma sätt för varje elev hittar han specifikt vilka övningar och moment som är viktigast för den personen att fokusera på just nu. Detta gör att varje elev utvecklas betydligt fortare och kommer mycket längre än med traditionella sånglektioner.

Hans filosofi är att varje person som vill utveckla rösten oavsett nivå och tidigare erfarenhet inom sång ska kunna få tillgång till riktigt proffsig coachning och kunna utvecklas.

Visa alla kurser med Peter Wickström

Kurser

Kurs
Musik
Sång Pris Ort Snittbetyg
Gratis prova på-session för nybörjare inom sång Från 0 SEK Flera orter (5)
Sångkurs - Gratis prova på Från 0 SEK Flera orter (5)
5,0 (34)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Peter Wickström och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Peter WickströmRecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 34 recensioner
Skriv en recension
5/5
Anneli
20 sep 2023

Jag tycker det är fantastiskt snällt av dig att engegera dig. Superskönt att ha dig som en slags mentor och inte bara sångpedagog. Supertacksam!

5/5
Amanda
20 sep 2023

Påväg hem från den bästa session jag någongsin haft.. Alltså wow! Har verkligen blivit mer självsäker med allting i studion med sång att väga säga till hur jag vill ha det och v...

Visa hela
5/5
Amanda
20 sep 2023

Jo men jag blev intresserad av att du jobbar med mixröstenvilket ingen annan lärare pratat om tidigare, plus att de tidigare sångpedagogerna inte tar en på allvar utan att det ä...

Visa hela
Highlights