Gratis prova på-session för nybörjare inom sång

Peter Wickström, i Stockholm (+4 orter)
Längd
30 min
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
30 min
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Peter Wickström

Att bli en riktigt bra sångare handlar om att vara lat och slappna av


Ju mer någon försöker sjunga bra desto svårare blir det och desto sämre låter det. Däremot ju mer personen slappnar av och intar en lathet i sången desto bättre börjar det låta.


Hur kan de använda så lite energi som möjligt för att sjunga. Då börjar det verkligen bli bra. Eller att vara i samma tillstånd som när man håller på att somna. Då blir sången verkligen nära och helt avslappnad.


En del personer jag coachar är vana vid att ju mer de anstränger sig i saker desto bättre går det. Men här sätter de en käpp i hjulet för sig själva. Det är då det blir svårare och svårare och ju mer de anstränger sig desto längre bort kommer de från att låta bra. Här får jag guida dem i att slappna av.


I sång gäller det att slappna av i rätt muskler så att tonen kan vara helt fri. Många är vana att höra: Ta i nu, sjung ut, men glömmer att fråga sig om sången blir bättre av det? Ställ sångaren i en studio och spela in vad de just gjorde så kommer det inte låta speciellt bra. Det som verkligen gäller är kvalitén av sången som spelas in och hur mycket närhet och känsla som fångas i tagningen. För att göra det behöver sångaren slappna av. Även om sångare sjunger starka partier så behöver sångaren hitta in i sin zone genom avslappning.


Så sång handlar främst om att vara lat när man sjunger men att träna konsekvent. Problemet är att många gör tvärtom. De tränar sporadiskt men kämpar och tar i när de väl gör det. 

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs

Kursinnehåll

● Bästa metoderna för att utvecklas snabbt
● Spara år av onödig och felaktig övning
● Lär dig sjunga dina favoritlåtar bra
● Bli säker så att du kan sjunga inför andra

Kursledare

Peter Wickström

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gratis prova på-session för nybörjare inom sång och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.