Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Stockholm
Varierande kurslängd
Löpande kursstarter

Kursbeskrivning

Målarkurs för dig som vill upptäcka måleriets uttrycksmöjligheter 

MålerikursUnder denna målarkurs på Folkuniversitetet i Stockholm går vi igenom grundläggande tekniker i olje- eller akrylmåleri med färg- och materiallära samt bildkomposition. Vi arbetar med olika uppgifter, såsom t ex stilleben, färglära, bildkomposition, perspektiv, självporträtt, modell eller egna bildidéer.

Målet med kursen är att du ska få ökade kunskaper i måleri och att du ska komma igång med ditt eget bildskapande och få lust att fortsätta.

Undervisningen sker genom gemensamma genomgångar av olika moment och uppgifter men även genom individuell handledning. Gruppen består av 6-14 deltagare.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Denna målarkurs passar såväl för nybörjare som för dig som målat tidigare eftersom en stor del av undervisningen sker individuellt 

Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Stockholm

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet Stockholm

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måleri!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser