Visa kurser.se som: Mobil

ISK – föreläsning om Investeringssparkonto - distans

Studiefrämjandet Stockholms län
Kursinformation
Distans
1 tillfälle
350 SEK

Kursbeskrivning

Sparar du på Investeringssparkonto (ISK) eller funderar på att börja? Då har du chansen att lära dig använda denna sparform på bästa sätt genom en föreläsning som sker på distans.

Innehåll

En kväll om ISK (investeringssparkonto).  Vi går igenom allt från grunden – hur fungerar det, vilka är fördelarna och vilka är nackdelarna med denna sparform? Sedan finns tid för frågor.

Du som inte kan något alls får grundkunskaper. Du som redan kan ganska mycket kan få svar på lite mer komplicerade frågor: hur hanteras utländska aktier och vad händer om ett värdepapper ändrar karaktär och inte längre tillåts vara kvar på ISK?

Mål

Deltagarna ska få veta vad sparande i ISK innebär för att kunna ta ställning till om det är en sparform de vill använda.

Genomförande

Föreläsningen genomförs via distansplattform där du får lyssna på föreläsningen och får möjlighet att ställa frågor. Du kan använda dator eller surfplatta.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Informationen startar precis från grunden. Men det underlättar förståelsen om du redan sparar i aktiefond eller aktier!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare

Ariel Borenstein är civilekonom. Han var anställd i 30 år vid Skatteverket där han bl.a. granskade företagsdeklarationer och utredde aktieförsäljningar. Numera är han skattekonsult och frilansjournalist. Han har följt sparformen ISK allt ifrån lagstiftningsarbetet och introduceringen 2012 genom många förändringar fram till vad som gäller idag.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om ISK – föreläsning om Investeringssparkonto - distans.

Studiefrämjandet Stockholms län

Studiefrämjandet Stockholms län - kurser.se

Hej och välkommen till Studiefrämjandet Stockholms län!

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra. Våra huvudsakliga profilområden är natur, djur, miljö och kultur men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Du väljer!

Vi finns i länets alla 26 kommuner. Vårt huvudkontor hittar du vid Odenplan mitt i händelserika Stockholm.I Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N, har vi de flesta av våra kurser. I huset finns danssalar, målarateljéer, flexibla datasalar, ljusa studierum och musiklokaler.Vissa kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Stockholms län

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Stockholms län

Studiefrämjandet Stockholms län

Norrtullsgatan 12 N
102 35 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera ISK – föreläsning om Investeringssparkonto - distans!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om ISK – föreläsning om Investeringssparkonto - distans, fyll i följande uppgifter: