Visa kurser.se som: Mobil

Balett 40+, Nybörjare

Studiefrämjandet Stockholms län
Kursinformation
Stockholm
10 tillfällen
1 450 SEK

Kursbeskrivning

Balett 40+, Nybörjare


Mina klasser i balett innehåller en mix av olika stilar men grundar sig främst på den ryska skolans Vaganova-teknik. Under mina lektioner vill jag, genom att lägga starkt fokus på musikalitet och uttryck, ge deltagarna teknik, styrka och smidighet.

Vi arbetar utifrån den individuella kroppens olika möjligheter och anpassar rörelsen därefter. Kursen riktar sig till dig som känner en lust och längtan efter att få dansa till klassisk musik med balettens rörelser i en lustfylld anda oavsett ålder och förkunskaper

Förkunskaper
Inga

Uppehåll

v.44.

Maria Josefsson är utbildad vid bland annat Svenska Balettskolan i Malmö, London Studio Centre och Danshögskolan i Stockholm. Hon har arbetat som dansare i en rad olika sammanhang, både inom det klassiska och det moderna området. Maria har undervisat på Musikkonservatoriets dansarutbildning i Falun, Kulturama och Sway i Stockholm samt på Danz Arte och Motions Studio i Berlin. Sedan 2008 undervisar hon barn och vuxna i balett på Balettakademien i Stockholm.

Kostnader

1 450 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Balett 40+, Nybörjare.

Studiefrämjandet Stockholms län

Studiefrämjandet Stockholms län - kurser.se

Hej och välkommen till Studiefrämjandet Stockholms län!

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra. Våra huvudsakliga profilområden är natur, djur, miljö och kultur men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Du väljer!

Vi finns i länets alla 26 kommuner. Vårt huvudkontor hittar du vid Odenplan mitt i händelserika Stockholm.I Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N, har vi de flesta av våra kurser. I huset finns danssalar, målarateljéer, flexibla datasalar, ljusa studierum och musiklokaler.Vissa kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Stockholms län

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Stockholms län

Studiefrämjandet Stockholms län

Norrtullsgatan 12 N
102 35 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Balett 40+, Nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner