Visa kurser.se som: Mobil

Hantera din flygrädsla

Komfort Konsult AB
Kursinformation
Malmö
5 timmar
1 875 SEK
Kommande starter
Malmö
2019-04-12  
1 875 SEK
2019-05-18  
1 875 SEK

Kursbeskrivning

Kurs i flygrädsla - Malmö

Bota din flygrädsla - kurs i Malmö

Denna kurs är för dig som lider av flygrädsla. På ett avslappnat sätt diskuterar och bearbetar vi grunden till din flygrädsla. Du får många bra verktyg som hjälper dig kontrollera dina känslor före och under en flygning. Kursen består av 1-4 deltagare för att uppnå bästa resultat för dig. Kursen leds av kabinpersonal.

En genomgång av hela flygprocessen

Du får en genomgång av hela flygprocessen utifrån vårt perspektiv som arbetande i kabinen ombord. Med fakta om vår vardag varvas innehållet med avslappningsteknik med KBT-inriktning och andra tekniker som du kan använda för att hantera eller komma över din rädsla.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som känner ett obehag av att flyga eller inte vågar flyga och vill få rätt kunskap och verktyg för att genomföra en flygning.

Kostnader

1875:- inkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hantera din flygrädsla.

Komfort Konsult AB

Komfort Konsult AB

Komfort Konsult - Vi erbjuder kurser som botar din flygrädsla

Många personer lider av flygfobi som vi kallar för flygrädsla eller flygskräck eller att man är höjdrädd. Vi som är kursledare på Komfort Konsult är flygande eller har varit flygande kabinpersonal med mångårig erfarenhet i luften och har hjälpt många...


Läs mer och visa alla kurser med Komfort Konsult AB

Kontaktuppgifter till Komfort Konsult AB

Komfort Konsult AB

Triangeln
211 43 Malmö

Recensioner

PL
(5)
Fantastiskt att kursledaren mötte mig på den nivån där jag var dvs panikångestattacker inför tanken på att flyga och guidade mig igenom hela processen så jag kom ut på andra sidan och bort från min orealistiska rädsla. Jätteskönt att höra kabinpersonal berätta varför det låter som det gör, vad som händer inne/utanför ett flyg och betydelsen av d...
Visa hela
Recensioner
Hantera din flygrädsla
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner