Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Onlinekurs i stresshantering - lärarledd i realtid

HumaNova
Kursinformation
Distans
20 timmar
Vår och höst
4 950 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Onlinekurs i stresshantering via Zoom

För dig som vill fördjupa dina kunskaper i stress och stresshantering både för dig själv och för andra. Kursen är lärarledd och hålls i realtid.

Stress är något som kan drabba oss alla. Att känna ett ökat stresspåslag i olika situationer är förvisso något helt naturligt och till nytta när vi ska koncentrera oss och genomföra uppgifter av olika slag. Ett mer eller mindre konstant högt stressläge som inte åtföljs av tillräcklig återhämtning, vila och avspänning kan däremot vara ytterst slitsamt både psykiskt och fysiskt.

Vår stressnivå tenderar att stiga när vi har alltför mycket att göra, alltför höga förväntningar och krav på oss själva i arbete, studier och livet i övrigt.

Stress handlar dock inte bara om hur vår yttre livssituation ser ut, utan i hög grad också om vår ”insida” – hur vi förhåller oss till den situation vi befinner oss i och hur den påverkar oss, i känslor, tankar och grubbel. Detta är ett viktigt fokus i den här kursen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kostnader

Pris

Privat
4950 SEK inkl. moms

Företag
4950 SEK exkl. moms

Kursledare

Kursen leds av Ulf Gustavsson
Leg. psykoterapeut och psykolog
Har arbetat många år med psykologisk behandling, handledning och utbildning i egen regi och gentemot kommuner och landsting samt i privata verksamheter. Legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning (KI), därefter vidareutbildad i KBT och ACT. Har varit verksamhetsansvarig för ett behandlingscenter med inriktning på krigs- och flyktrelaterade trauman.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Onlinekurs i stresshantering - lärarledd i realtid.

HumaNova

HumaNova

Välkommen till HumaNova

På HumaNova har vi utbildningar och kurser både för dig som söker nya vägar i ditt yrkesliv och för dig som vill utvecklas som människa.  HumaNovas pedagogik bygger på ett öppet system utan dogmer. Vi arbetar upplevelsebaserat, vilket innebär att...


Läs mer och visa alla kurser med HumaNova

Kontaktuppgifter till HumaNova

HumaNova

Skeppsbron 32
111 30 Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Onlinekurs i stresshantering - lärarledd i realtid!

Liknande kurser