Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Nyfiken på dig själv

HumaNova
Kursinformation
Göteborg, Lund, Stockholm
1 dag
850 SEK inkl. moms
Kommande starter
Göteborg
Hösten och våren  
850 SEK
Lund
Hösten och våren  
850 SEK
Stockholm
Hösten och våren  
850 SEK

Kursbeskrivning

En dag i personlig utveckling

Se dig själv med nya ögon. 'Nyfiken på dig själv' är en dag som kan inspirera dig till ett första steg mot att välja och vara något nytt.

Dagen börjar med att vi utforskar oss själva ur olika perspektiv. Vi bekantar oss med olika begrepp inom psykosyntes, som till exempel delpersonligheter.

Delpersonligheter är olika sidor av oss, eller roller, som vi går in i beroende på vem vi möter eller vad som händer just nu. Ibland händer det medvetet, ibland omedvetet. Vem väljer i ditt liv? Ju mer du blir medveten om dina delpersonligheter, desto mer kan du göra medvetna val.

En dag med fokus på bara dig

'Nyfiken på dig själv' är en inspirerande dag när du får utforska dina egna upplevelser och bli medveten om tankar du tänker, känslor du har och hur din kropp signalerar.  Helt enkelt en viktig dag med fokus på bara dig.

Vi utforskar viljans styrkraft och hur viljan kan användas för att ta oss vidare i livet mot det som innerst inne känns meningsfullt och som ger oss glädje. Du får praktiska verktyg och erfarenheter av att möta dig själv tillsammans med andra. Övningar och reflektioner anpassas efter deltagarnas antal.

Ett av dagens syfte är att du ska få uppleva dig själv tydligare och bli mer självmedveten. Ett annat är tydliggöra viljan genom psykosyntesens förhållningssätt, teorier och övningar.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kostnader

Privat
850 SEK inkl. moms
Företag
850 SEK exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Nyfiken på dig själv.

HumaNova

HumaNova

Välkommen till HumaNova

På HumaNova har vi utbildningar och kurser både för dig som söker nya vägar i ditt yrkesliv och för dig som vill utvecklas som människa.  HumaNovas pedagogik bygger på ett öppet system utan dogmer. Vi arbetar upplevelsebaserat, vilket innebär att...


Läs mer och visa alla kurser med HumaNova

Kontaktuppgifter till HumaNova

HumaNova

Skeppsbron 32
111 30 Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Nyfiken på dig själv!

Liknande kurser