Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Grimslöv
5 dagar
4 395 SEK

Kursbeskrivning

Gå en kurs i mindfulness i sommar

MIndfulness på Grimslövs folkhögskolaKursen är upplevelsebaserad där reflekterande möter teori. Vi övar uppmärksamhet inåt(tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser)och utåt genom sinnena (känsel, lukt, smak osv.) Vi tränar medveten närvaro genom förhållningssätt i vardagen för att få verktyg att hantera utmaningar i våra liv genom ökad självinsikt och självmedkänsla.


Vi tränar kroppsmedvetenhet för att lyssna och öka förståelsen för kroppens behov och signaler. Träningen i självmedkänsla är en inbjudan att möta oss själv med respekt, värme och medkänsla i vardagen. Det har stöd i de senaste årens hjärn-och stressforskning. Mindfulness och medkänsla kan bidra till bättre relationer, högre livskvalité med minskad stress och öka vår förmåga att hantera livets utmaningar i vardagen.

Målgrupp

Kursen är både för dig som är nybörjare och för dig som har lång erfarenhet av mindfulness. Alla tränar utifrån sin erfarenhet.

Kostnader

Pris för kost och logi: 4 395 kr. kr.

Kursledare

Anna Wejlemark, leg. Psyksjuksköterska, mindfulnessinstruktör, Qigonginstruktör, meditationslärare och utbildad inom stresshantering.

Anna har mångårig erfarenhet av personlig utveckling och mycket lång erfarenhet av att hålla grupper.

Grimslövs folkhögskola

Grimslövs folkhögskola - Sommarkuser i kultur, hälsa och friskvård

Grimslövs folkhögskola - Sommarkurser inom hälsa, friskvård och kultur

Välkommen till Grimslövs folkhögskola i sommar! Tillsammans skapar vi förutsättningar för kunskaper genom studier och upplevelser med inriktning på hälsa, friskvård och kultur i ett brett perspektiv. Alla erbjuds möjligheten utvecklas som människor genom verksamheten vid vår skola. Studera vid...


Läs mer och visa alla kurser med Grimslövs folkhögskola

Kontaktuppgifter till Grimslövs folkhögskola

Grimslövs folkhögskola

Grimslövs folkhögskola
340 32 Grimslöv

Tel: 0470-76 37 00
grimslovsfolkhogskola.se

Recensioner
Bli den första att recensera Mindfulness!