Frigörande Dans i mindfulness - Dansdag

Ingridthorngren.se, i Stockholm
Längd
1 tillfälle
Pris
695 SEK
Längd
1 tillfälle
Pris
695 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Frigörande Dans Dag, lördag 16 mars, 2024 13.00-17.00

För dig som aldrig dansat och vill prova på Frigörande dans eller för dig som älskar att dansa. För dig som vill investera i dig själv, ditt välmående och din egen hälsa.
Denna dag leder jag med min kollega Lisa Hjulström.
Vi bjuder in till dans, rörelse och medveten närvaro i samvaro. Vi börjar med kroppsdans, att landa i kroppen och dess olika kroppsdelar, för att därefter dansa olika rytmer och du får möjlighet att fördjupa din kroppsmedvetenhet. 

En möjlighet att skapa mer energi och livsglädje. Ett medvetet och aktivt sätt att ta del av livet, fullt ut. En workshop där du får lyssna in till vad HELA du behöver just nu.
Vi kommer även göra en kreativ övning och visualisera, vi avslutar med avslappning. 

FAKTA
Dag: 
Lördag 16 mars 2024
Kl: 
13.00-17.00
Plats:
Norrtullsgatan 37, centralt i Stockholm, vid Odenplan
Pris: 695 kr. 
Begränsat antal platser.

Så här säger tidigare deltagare: 

"För mig är frigörande dans det snabbaste sättet att få kontakt med mig själv. Och jag älskar att röra mig till musik! Låter mig gärna guidas av Ingrid som tar en med på de mest underbara resor för kropp och själ. Vill du hitta din livsenergi – testa frigörande dans!”
- Berit

”På väg ur utmattningssyndrom har frigörande dans varit ett välgörande vitaminpiller! Dansen har hjälpt mig att hitta tillbaka till min lekfullhet och glädje, till att för en stund bara känna härligheten i att leva. I frigörande dans lyssnar jag till min kropp och låter den göra som den vill. Ibland dansa vilt och galet, ibland lätt och svävande, ibland leder musiken mig till att känna inåt, och tiden står liksom still ett ögonblick. Rekommenderas varmt!  Det är lätt att bli entusiastisk – frigörande dans är bäst!”
- Anna

"Frigörande Dans ger en fantastisk avkoppling, smidighet, fokus, energi och glädje! Som en ljuvlig massage för kropp och själ – kan varmt rekommenderas!"
- Inger

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Frigörande Dans i mindfulness - Dansdag och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Ingridthorngren.se
Buddha House
Hälsingegatan 9
113 23 Stockholm

Ingridthorngren.se - verkar för personlig utveckling och växande. Ingridthorngren.se ägs av Ingrid Thorngren, Symbolpedagog, Frigörande Dans pedagog, Samtalsterapeut och Coach i Psykosyntes. Jag hjälper engagerade kvinnor som vill mycket med sitt liv.- Att släppa prestation och görande en stund- Att...

Läs mer och visa alla kurser med Ingridthorngren.se

Highlights