Visa kurser.se som: Mobil

Bliss Dance Academy

Sveriges största dansskola för 8-14-åringar

Bliss är en danskurs för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste danslärarna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel.

Danskurserna finns i fyra dansstilar Bliss Disco, Bliss Street, Bliss Cheer och Bliss TikTok.

I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste danslärare som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst.

 Se alla danskurser på Bliss Dance Academy


Bliss danskurser

Vilka dansstilar finns det att välja på?

Bliss Street är danskursen för dig som vill dansa streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till den senaste musiken. 

Bliss Disco är för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern Disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna.

Bliss Cheer hämtar inspiration från Cheerleading med inriktning mot dans. Vi använder oss av pom poms och vi använder flera armrörelser och hopp från Cheerleading. I lektionen finns också inslag av gymnastiska övningar och enklare formationer som byggs upp

Bliss TikTok är danskursen för dig som vill lära dig den heta TikTok-stilen. Bland annat lär vi ut danser som trendar just de veckor vi har lektioner.

Hur är en Bliss-lektion uppbyggd?

Först är det en uppvärmningsdel som består av lättare koreografi men också innehåller styrka och stretch. Sen går vi över till danskoreografin. Det är showdanser som vi bygger på från vecka till vecka. Vi fortsätter med veckans floor work och avslutar lektionen med en stretch. I slutet av terminen kommer du och dina Bliss-vänner visa upp vad ni lärt er.

Hur fungerar det med att eleven även kan träna hemma?

När du börjar din Bliss-kurs får du tillgång till danskursens koreografi på blissdance.se. Det är videoklipp där vi går igenom de olika stegen som instruktören visat dig på lektionen. Bliss har fått ett enormt gensvar på detta. Varje dag är det över 1 000 elever som går in på nätet och tittar på instruktionsvideon! Vi vet ingen annan dansskola som erbjuder detta.

Vem kan vara med?

Bliss Dance Academy finns för barn och unga 8-14 år. Danslektionerna är på 50-60 minuter. Bliss riktar sig både till nybörjare och de med större danserfarenhet. Bliss har riktigt duktiga instruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst.Läs mer om Bliss Dance Academy
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.