Bliss Dance Academy

Bliss är en danskurs för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste danslärarna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. I Bliss-Appen får du tillgång till dina koreografier, tekniktips och mycket annat. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel.

Basen i en Bliss-lektion är streetdance men vi väver in andra stilar som showdans och självklart får du även lära dig de trendigaste stegen. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste danslärare som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst.


Sveriges största dansskola för 7-12-åringar


 Se alla danskurser på Bliss Dance AcademyHur är en Bliss-lektion uppbyggd?

Först är det en uppvärmningsdel som består av lättare koreografi men också innehåller styrka och stretch. Sen går vi över till danskoreografin. Det är showdanser som vi bygger på från vecka till vecka. Vi fortsätter med veckans floor work och avslutar lektionen med en stretch. I slutet av terminen kommer du och dina Bliss-vänner visa upp vad ni lärt er.

Hur fungerar det med att eleven även kan träna hemma?

När du börjar din Bliss-kurs får du tillgång till danskursens koreografi i Bliss-appen. Det är videoklipp där vi går igenom de olika stegen som instruktören visat dig på lektionen. Bliss har fått ett enormt gensvar på detta. Varje dag är det över 1 000 elever som går in på nätet och tittar på instruktionsvideon! Vi vet ingen annan dansskola som erbjuder detta.

Vem kan vara med?

Bliss Dance Academy finns för barn och unga 7-12 år. Danslektionerna är på 50-60 minuter. Bliss riktar sig både till nybörjare och de med större danserfarenhet. Bliss har riktigt duktiga instruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst.Läs mer om Bliss Dance Academy