Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Bliss Dance Academy

Sveriges största dansskola för 9-14-åringar

Bliss är en dansskola för dig som vill lära dig snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Du som dansar med Bliss Dance Academy får även möjligheten att träna hemma mellan lektionerna då koreografin från danslektionerna finns på nätet.

Koreografierna är utformade så att man känner sig glad, upprymd och häftig. Bliss satsar alltid på den grymmaste och bästa musiken. Musiken är vald för att ge riktigt tuffa scenframträdanden.

 Se alla danskurser på Bliss Dance Academy


Dansa på Bliss

Vilka dansstilar finns det att välja på?

Bliss Street är för dig som vill dansa streetdance med inslag av hip hop, house och locking. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till musik av t ex The Foo, Kate Perry och Justin Bieber.

Bliss Disco är för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna, t ex Beyonce, David Guetta och Ariana Grande.

Hur är en Bliss-lektion uppbyggd?

Först är det en uppvärmningsdel som består av lättare koreografi men också innehåller styrka och stretch. Sen går vi över till danskoreografin. Det är showdanser som vi bygger på från vecka till vecka. I slutet av terminen kommer du och dina Bliss-vänner visa upp vad ni lärt er.

Hur fungerar det med att eleven även kan träna hemma?

När du börjar din Bliss-kurs får du tillgång till danskursens koreografi på blissdance.se. Det är videoklipp där vi går igenom de olika stegen som instruktören visat dig på lektionen. Bliss har fått ett enormt gensvar på detta. Varje dag är det över 1 000 elever som går in på nätet och tittar på instruktionsvideon! Vi vet ingen annan dansskola som erbjuder detta.

Vem kan vara med?

Bliss Dance Academy finns för barn och unga 8-14 år. Danslektionerna är på 45-60 minuter. Bliss riktar sig både till nybörjare och de med större danserfarenhet. Bliss har riktigt duktiga instruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst.Läs mer om Bliss Dance Academy
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.