Visa kurser.se som: Mobil

Konflikthantering och förhandling på plats/online

Folkuniversitetet Malmö och Lund
Kursinformation
Malmö
4 tillfällen
4 295 SEK

Kursbeskrivning

Kursen är planerad att äga rum i Folkuniversitetets lokaler. Har du inte möjlighet att närvara på plats är du välkommen att följa den online. Om Folkhälsomyndigheten ändrar sina rekommendationer kring fysisk klassrumsundervisning med anledning av Covid-19, går kursen över till enbart onlineundervisning. kan du läsa hur vi tar vårt ansvar och vad vi förväntar oss av dig som deltagare.

Att skapa något helt nytt utifrån en idé är alltid en utmaning. Men det finns smarta metoder för att starta nya projekt. Hur går man från idé till handling? Vad behövs för att starta upp ett projekt? Vad finns det för beprövade metoder som du kan använda dig av för att nå ett resultat?

Mål

Efter kursen ska deltagarna känna till verktyg för att effektivt visualisera idéer, samla feedback från möjliga kunder och hur man jobbar med iterationer för att snabbt driva ett projekt framåt.

Kursinnehål

 • Förundersökning – att prata med potentiella kunder
 • Prototyping och visualisering av idéer
 • Verifiering och tidig försäljning
 • Kommunikation och pitching

Målgrupp

För dig som är intresserad av att lära dig mer om vilka verktyg det finns för att starta upp något nytt. Eller för dig som har några års erfarenhet av att ta fram nya produkter.

Lärare

Dan Gärdenfors coachar startups och innovationsteam i större företag.
De senaste åren har han jobbat mycket med Sony och E.ON som anlitat honom för att bygga upp sin accelerator :agile från grunden. Han har snart 20 års erfarenhet av design och produktutveckling från teknikbolag som TAT, BlackBerry och Anoto. Idag driver han designbyrån Nobiz som hjälper företag med kommunikation och design av användarupplevelser. Hans favoritprojekt handlar ofta om att skapa videor om produkter som ännu inte finns.

Arbetssätt

Kursen är på plats samt online. Väljer du att delta online behöver du tillgång till dator med kamera, mikrofon och högtalare samt internetuppkoppling. Inga speciella program behövs. Du deltar i kursen på angiven dag och tid.

Kursupplägg och betalning

Om delbetalning önskas vänligen kontakta: kurser.syd@folkuniversitetet.se

Dan Gärdenfors

"Att arbeta med innovation innebär att söka efter nya sätt att skapa värde. Det behöver inte handla om uppfinningar utan kan även vara nya sätt att paketera, förmedla eller sälja något som redan finns."

Innovation är svårt. När man jobbar med något nytt måste man vara beredd att stöta på hinder och ibland misslyckas. Men det finns metoder som ökar ens chanser att lyckas till slut. Den här workshopen ger dig en introduktion till verktyg för innovationsarbete och lär dig metoder för allt ifrån effektiv research till visualisering och försäljning.

Workshopen leds av Dan Gärdenfors som coachar startups och innovationsteam större företag. De senaste åren har han jobbat mycket med Sony och E.ON som anlitade honom för att bygga upp sin accelerator :agile från grunden.

Han har snart 20 års erfarenhet av design och produktveckling från teknikbolag som TAT, BlackBerry och Anoto. Idag driver han designbyrån Nobiz som hjälper företag med kommunikation och design av användarupplevelser. Hans favoritprojekt handlar ofta om att skapa videor om produkter som ännu inte finns.

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll:

 • Går alla konflikter att lösa?
 • Kommunikation och feedback för förebyggande av konflikt
 • Konflikthanteringsstilar - Hur beter du dig i en konflikt?
 • Förhandlingsteknik
 • Hur du hanterar svåra samtal
 • Hur du genomför en förhandling från förberedelse till avslut
 • Praktisk genomgång i olika modeller för konfliktlösning och förhandling genom träning i grupp

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Tel: 046-19 77 20 eller 040-690 83 20
www.folkuniversitetet.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Konflikthantering och förhandling på plats/online!

Arrangörsrecensioner
(3,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser