Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Mindfulness vid stress

Firma Titti Ljungdahl
Kursinformation
Distans
4 tillfällen
2020-08-11 17:00
1 875 SEK inkl. moms

Info om Mindfulness vid stress

MINDFULNESS VID STRESS - ONLINE

Jag hoppas och tror att kursen kommer att ge dig samma ska som jag har upplevt: att kunna gå ner i varv, leva i nuet och acceptera verkligen som den är. 

Vid 4 tillfällen över totalt 8 veckor träffas vi i mötesrummet Zoom. Träffarna pågår 1,5 timme varje vecka. Ni kommer att få ett program med övningar som ni kör på internet. På våra träffar hjälper jag er att utveckla ett förhållningssätt till stress och fokus.

Vid varje tillfälle följer vi upp hur övningarna har fungerat och hur ni kommer framåt i kursen. Det finns gott om tid till frågor och funderingar.

Ni kommer att få en bok om mindfulness, Mindfulness i vardagen, av Ola Schenström. Vi kommer ta upp den vid våra träffar i Zoom. Ni får även coachning och möjlighet för var och en att ta upp frågor och tankar på våra möten.

I en sluten Facebookgrupp tar vi upp tankar och idéer som kommer upp under kursens gång.

Varmt välkommen!

Bästa hälsningar från Titti

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Upplägg

Hur går träningen till?

Följ det e-program med övningar som ingår i priset.
Träningen sker 2 gånger per dag 10 minuter varje gång.


Mindfulnessövningar som ingår: Kroppsscanning, andningsankare, medvetna rörelser och sittande meditation.

Du kan under hela programmet följa din träning. Det finns möjlighet att skriva dagbok och välja olika intentioner/mål med träningen.

Kostnader

1500 exkl. moms

Kursens ledare

Titti Ljungdahl

Diplomerad instruktör i Mindfulness Titti Ljungdahl ingår i Nätverket av mindfulness instruktörer hos Mindfulnesscenter AB.

Jag har arbetat inom skolans värld i 30 år som rektor, lärare och verksamhetsutvecklare i Mölndal. Jag är även certifierad business- och ledarcoach samt skolcoach. 

I mitt arbete som rektor har jag verkligen insett hur viktigt det är med mindfulness i skolan och med ett coachande förhållningssätt.

Mindfulnesscenter ägs av Ola Schenström. Ola är läkare sedan 37 år och specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness. Han är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn som också skrivit förordet till Olas bok Mindfulness i vardagen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mindfulness vid stress.

Firma Titti Ljungdahl

Kurser i Gränna och Göteborg

I mer än 30 år har jag arbetat inom skolans värld som rektor, verksamhetsutvecklare och lärare i språk. Jag är också utbildad skolcoach, ledarcoach och mindfulnessinstruktör.Som rektor har jag i Mölndal genomfört två framgångsrika projekt tillsammans med lärarteam med målsättning att...


Läs mer och visa alla kurser med Firma Titti Ljungdahl

Kontaktuppgifter till Firma Titti Ljungdahl

Firma Titti Ljungdahl

Recensioner för kursen

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Virpi Nilimaa
(5)
Har genomgått kursen mindfulness vid stress. Jag kan varmt rekommendera Titti som instruktör.Hon är trovärdig,empatisk och pedagogisk i sitt sätt att handleda! Denna kurs gav mig nya insikter och värdefulla kunskaper. Kommer att fortsätta med övningar som vi gick igenom under kursen.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser