Kostnadsfri workshop - Konsertfotografering

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
1 tillfälle
Pris
0 SEK
Längd
1 tillfälle
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär dig hur du fångar magiska ögonblick.

För att få så bra bilder som möjligt vid konserter och evenemang är det viktigt att förstå och behärska olika kamerainställningar. Vi kommer att gå igenom tekniker som ISO, bländare och slutartid för att optimera bildkvaliteten och fånga ögonblicken på ett effektivt sätt. Vidare kommer vi att utforska hur man uppträder professionellt och respektfullt i fotodiket för att skapa en trygg och trivsam arbetsmiljö för alla inblandade.

Dessutom kommer vi att diskutera ackrediteringssystemet och skillnaderna mellan A, B och C-ackrediteringar för tillträde till olika delar av evenemanget. Vi kommer att utforska när det är lämpligt att fotografera under olika delar av evenemanget och vikten av att respektera artisternas och arrangörernas rättigheter.

För att bygga förtroende med arrangörer och pressansvariga som ackrediterad fotograf är det viktigt att upprätthålla professionalism och ansvarsfullhet. Vi kommer att diskutera strategier för att skapa och vårda positiva relationer med arrangörerna för att säkra framtida ackrediteringar och uppdrag.

Avslutningsvis kommer vi att betona vikten av säkerhet under fotograferingsevenemang och hur man bär en fotoväst för synlighet och skydd. Genom att kombinera kunskap om kamerainställningar, etikett i fotodiket, ackrediteringssystem, förtroendebyggande och säkerhet kommer du att vara väl rustad för att ta fantastiska bilder och trivas som konsertfotograf.

Workshopen är gratis men anmälan krävs: 08-774 02 70.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kostnadsfri workshop - Konsertfotografering och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights