Finska fortsättning ons kl. 19.30

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
14 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
14 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Upptäck vårt vackra grannland eller kom närmre dina rötter. Genom ett projekt för att öka kunskaperna i minoritetsspråk kan vi denna termin erbjuda kostnadsfria kurser i finska på både nybörjar - och fortsättningsnivå.

Fortsättningskursen fokuserar på att bygga upp ditt ordförråd, förbättra grammatik, öka förståelsen för tal och skrift samt utveckla konversationsförmågan och fördjupa dina kunskaper i det finska språket.
Under kursen kan du förvänta dig att lära dig mer grammatik. utöka din vokabulär och få övning i att använda språket i olika vardagssituationer. Genom övningar, dialoger och interaktiva metoder kan du förbättra din förmåga att kommunicera på finska.

Målet med fortsättningskursen är att ge dig verktygen för att bli mer självsäker i att använda finska i olika sammanhang, vare sig det är i arbete, vardagsliv eller för att förstå och delta i samtal på finska.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 september, 2024

  • Kurs
  • Huddinge

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Finska fortsättning ons kl. 19.30 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights