Finska fortsättningskurs

SV Uppsala län, i Uppsala
Längd
16 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 650 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 650 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Finska fortsättningskurs

Välkommen till vår fortsättningskurs i finska! Efter att du lärt dig grundläggande kunskaper i finska är det dags att ta dina språkkunskaper till nästa nivå. Vår kurs är utformad för att hjälpa dig att fördjupa din förståelse för finska språket och kulturen. Ge dig själv möjligheten att utveckla dina finska språkkunskaper och fördjupa din förståelse för den finska kulturen genom att delta i vår fortsättningskurs

Förkunskaper
Denna kurs är lämplig för deltagare som redan har grundläggande kunskaper i finska och vill ta sina färdigheter till nästa nivå. Oavsett om du har studerat finska tidigare eller har erfarenhet av språket genom praktisk användning, är du välkommen att delta.

I denna kurs kommer du att bygga vidare på dina befintliga kunskaper i finska. Vi kommer att fokusera på att förbättra ditt ordförråd, grammatik och uttal genom såväl skriftliga som muntliga övningar. Kursen täcker olika ämnen såsom vardagssituationer, arbetsliv, resor och kultur.
Målet med kursen är att du ska kunna kommunicera på ett mer avancerat sätt på finska. Genom övningar och aktiviteter kommer du att utveckla dina språkkunskaper för att kunna delta i samtal, förstå mer komplexa texter samt öva på att skriva kortare texter på finska.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 10 veckor med träffar på onsdagar kl. 19.00-20.30 och omfattar både studieträffar och självstudier. Vi kommer att använda boken Suomen mestari 1. Det är upp till var och en om man vill skaffa boken eller inte men den underlättar lärandet.


Kursmaterial
Kursmaterial ingår i kursen och delas ut vid kurstillfällen.

Ledare
Ledare är Katri Minkkinen med finska som modersmål och ett stort språkintresse som fört henne till en kandidatexamen i nordiska språk och studier i ryska och estniska.
"Jag ser fram emot att stötta och uppmuntra alla deltagare att lära sig finska/repetera sina redan befintliga språkkunskaper i finska och vill även förmedla en del av den finska kulturen, Språk är roligt och tillsammans lär vi oss!"

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.
Veckodag: Onsdag
Tid: 21:00-21:30
Lokal: Kungsängsgatan 12, 1tr.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Finska fortsättningskurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.