Stickning fortsättningskurs

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
6 tillfällen
Pris
1 395 SEK
Nästa kurstillfälle
21 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 tillfällen
Pris
1 395 SEK
Nästa kurstillfälle
21 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du redo att dyka in i stickningens underbara värld på nytt, eller kanske ta upp din gamla hobby igen? Den här kursen är för dig som har stickat lite tidigare och kan grunderna.

När du väl har kommit igång med att sticka är det svårt att sluta! Att hålla garn och stickor i händerna är roligt och lugnande, det är en skön känsla att tillverka sina egna plagg.

Den här kursen sträcker sig över sex tillfällen där vi fortsätter att utforska stickningens grunder och tekniker men även tar oss till en lite högre nivå. Vi vet att varje deltagare har sin egen takt och vårt mål är att ge dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att känna dig trygg och kreativ med dina stickprojekt.

För den som vill damma av sina tidigare stickkunskaper erbjuder kursen en chans att återupptäcka glädjen i stickning med enklare repetition samt hjälp med att komma igång eller komma vidare med eget projekt.

Deltagarna tar med egna stickor och garn.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 oktober, 2024

  • Kurs
  • Huddinge

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Stickning fortsättningskurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights