Ge gamla saker nytt liv: Upcycling och kreativt återbruk

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
10 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
10 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gillar du att vara kreativ och ge bortkastade föremål en andra chans? Gå med i vår studiecirkel om upcycling och kreativt återbruk, där vi förvandlar vardagsföremål till något vackert och användbart igen!

Vad vi erbjuder:
•    Praktiskt lärande: Lär dig praktiska färdigheter för att lappa och laga dina kläder, göra om möbler och skapa funktionella eller konstnärliga föremål av hushållsartiklar som trä, metall, plast och tyg.

•    Minska, återanvänd, återskapa: Vi ger nytt liv åt saker som är avsedda för återvinning – gamla föremål såsom böcker, verktyg, hinkar, burkar och mycket mer!

•    Samarbetsmiljö: Dela dina kunskaper och idéer med andra entusiaster i en stödjande och inspirerande miljö. Njut av fika (kaffe och snacks) medan ni lär er tillsammans.

•    Vägledning från experter: Vi bjuder in workshopsledare för att dela med sig av sin expertis och utnyttjar kollektiv kunskap inom gruppen.

Vem ska gå med?
Denna studie cirkel är öppen för alla intresserade av att lära sig upcycling-tekniker, minska avfall och ge vardagsföremål en kreativ twist.

Mötesdetaljer:
•    Plats: Rostvingevägen 38, 14137 Huddinge
•    Tid: Måndagar, 18:30 - 21:00
•    Material: Deltagare kan bidra med material eller ta med sig saker hemifrån beroende på veckans tema. Olika teman kommer att utforskas varje måndag.

Organiserad av: Denna studiecirkel är ett samarbete mellan ABF Huddinge och Rågdalens Skogsträdgård.

Anmäl dig!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Ge gamla saker nytt liv: Upcycling och kreativt återbruk och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights