Konsert - Rönninge Show Chorus

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
1 tillfälle
Pris
100 SEK
Längd
1 tillfälle
Pris
100 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Tillsammans med PRO föreningarna bjuder vi in till en makalös eftermiddag med Rönnings Show Chorus.

Rönninge Show Chorus är en prisbelönt kör som har gjort sig känd för sina dynamiska och kraftfulla framträdanden inom barbershop-genren. Kören består av talanger från olika bakgrunder och åldrar, och deras gemensamma kärlek till sång och scenkonst har gjort dem till en framstående grupp inom musikvärlden.

Med en imponerande repertoar som spänner över olika genrer och musikstilar lyckas Rönninge Show Chorus skapa en unik och gripande upplevelse för sin publik. Deras sångteknik och harmonier är exceptionella, och de har vunnit flera priser för sina enastående prestationer.

Förutom att erbjuda enastående musik, är Rönninge Show Chorus också kända för sina engagerande och underhållande sceniska framträdanden. De sätter verkligen tonen för en kväll fylld med glädje och musikalisk njutning.

Att uppleva Rönninge Show Chorus live är inte bara en konsert – det är en resa genom ljud och känslor som kommer att lämna dig förundrad och inspirerad.

Vi är glada att ha dem med oss, och vi ser fram emot att dela denna magiska stund med dig under vårt kommande arrangemang!

Plats. ABF Huddinge, Kommunalvägen 26, Huddinge.
Entré: 100:-, PRO-medlemmar: 80:-
Anmälan till: 08-774 02 70

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Konsert - Rönninge Show Chorus och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights