Matresan genom Italien - Online med livesändning

Al Dente
Kursinformation
Distans
3,5 timmar
690 SEK inkl. moms
Svenska

Kursbeskrivning

Matlagningskurs online med livesändning

Krydda livet med en italiensk matlagningskurs och en oförglömlig upplevelse, hemma i ert eget kök där mat och goda viner går hand i hand.

Vi har flera matlagningskurser med olika teman att välja bland, som t.ex. "Pasta fresca" där du lär dig baka färsk pasta från grunden. Få inspiration om nya rätter med "grönsaken i fokus" eller "Dukat för fest". Eller "Lilla matresan"  där ni får lära er laga mat från olika delar av italien. Vi har något för alla.

Hur går en online-kurs med livesändning hos Al Dente till?

Vi ses online via zoom eller teams vid den angivna tidpunkten. Vi sänder live från Al Dente’s mysiga, italienska kök och startar kvällen med ett glas iskallt bubbel (om man önskar det). Därefter går vi igenom recepten och gör en snabb genomgång på vad vi skall laga och hur det går till. Recepten vi lagar kräver varken förkunskaper eller avancerade redskap. Vi lagar mat i ca 1,5- 2 timmar och därefter stänger vi av kamerorna och ni avnjuter middagen privat i ert eget kök. Menyn vi lagar är efter säsong. Se till att ha allt förberett enligt våra instruktioner.

I samband med bokningen förser vi er med den informationen ni behöver. 

Vad ingår i kursen?

• Matlagningskurs Online med live-sändning

• Inköpslista samt lista över vilka kökstillbehör som behövs under kursen

• Recept på allt vi lagar

Vi ses i köket!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Matresan genom Italien - Online med livesändning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 5 recensioner.

Johanna

Toppen, rekommenderar alla som funderar på vad ni ska hitta på till er digitala kickoff att testa matlagningskurs online med aldente!

Sven-Åke Brofors

Ett trevligt sätt att laga mat och lära sig något nytt. Det var på en lagom nivå och resultatet blev en välsmakande anrättning. Föreslår att kursledaren använder teknik med bättre mikrofon.

Ulrika

Trevlig kursledare!! Rörigt med utskick innan kurs och "rätt" inhandlingslista kom sent. Vissa ingredienser nämndes aldrig och andra ingredienser behövdes mer av än vad som nämnts innan. Hade varit bra om man satt alla på ljudlöst så slipper man se kursdeltagare istället för ledaren. Riktigt trevliga recept!!

Al Dente

Älskar du italiensk mat? De härliga råvarorna, underbara dofterna och fantastiska smakerna? Då kommer du att älska våra matlagningskurser! Vi lär ut traditionell italiensk matlagning sedan 2002, med äkta matglädje all’italiana i centrum. Klasserna är avslappnade och välstrukturerade, ledda av högt...


Läs mer och visa alla kurser med Al Dente

Kontaktuppgifter till Al Dente

Al Dente

Karlbergsvägen 25
11327 Stockholm

Tel: 073 - 140 00 06‬
Mobil 070 - 742 19 73
www.aldentestockholm.com


Recensioner
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 167 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Matresan genom Italien - Online med livesändning, fyll i följande uppgifter: