Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Al Dente

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 167 recensioner.

Leif Alsén
Trevlig kunnig personal. Vi tyckte det var skoj. Synd att inte hela gruppen var vegansk, då hade vi nog fått fler tips och fler recept om just det.
Helen Fonovich
Mycket givande inspirerande kurs i italensk matlagning. Rätt kurs om man vill prova sina matlagningsvingar.😊
Johan Ericsson
Rolig och trevlig stämning där man fick chansen att göra mycket av allt. Trevligt bemötande och en lärorik kväll! Rekommenderas starkt!
Ylva Färstedt
En mycket trevlig kväll med fantastisk personal och härligt häng med övriga deltagare
Susanne
Trevligt, avslappnat. Vi lagade flera rätter som alla smakade väldigt bra. Samantha och Sal var toppen. De organiserade kvällen på bästa sätt. Stort tack för en superbra kurs!
Jesper Schinkler
Vilken utomordentligt trevlig personal som verkligen bryr sig om varenda gästs välmående. När ett barn under kursens måltid plötsligt slutade gilla pastan hon lagar och ätit så var Samantha blixtsnabb med att föreslå att koka ny pasta utan sås till barnet innan det uppstod någon frustration från föräldrarna. All mat var självklart superb och vi ...
Visa hela
Josefina Ivehammar
Med precision och kärlek. Lärde vi oss grunderna i konsten att göra gelato. Fina lokaler trevligt sällskap och egenhändigt gjord gelato. En dag med många goda kvaliteter.
Mattias
Matlagning i genuint italienskt kök. Duktiga lärare. God mat och mycket trevlig stämning.
Pierre och Anna Navier
Mycket bra och trevlig kurs på alla sätt och vis!! Nu ska det lagas pasta!! 😃
Britt Askling
Tillsammans med 5 andra par upplevde vi en härlig matlagningskurs, kursen var på 4 tim inkl ättid. Ingen svår kurs passar alla.
Pernilla Karlstrand
En mycket intressant och givande kurs i tillverkning av italiensk glass -gelato! Att man själv kan göra en så len, god glass är lycka! Att lärare Samantha går igenom allt noggrant och resultatet blir perfekt, är en lyckokänsla! Kan verkligen rekommenderas till alla glassälskare!
Stephanie L
Jag överraskade min man med denna kurs till hans födelsedag och det blev en hit! Trots att han har celiaki och behövde glutenfri mat så var det inga problem för den trevliga personalen på Al Dente; de såg till att han specifikt fick glutenfri mat. Det var verkligen roligt att laga ihop tillsammans med varandra och andra par, resultatet blev verk...
Visa hela
John M D R
Engagerande, varma och kunniga medarbetare guidade oss genom en kväll där smaker stod i fokus. Fina och mysiga lokaler. Bra råvaror blev till fantastiska rätter. En härlig middag avrundade kvällen. Rekommenderas varmt - fungerar lika bra för kompisparet, kärleksparet som med kollegor för ex. teambuilding.
Nesli
Kursen var väldigt rolig och lärorik (en blandning av teori och praktik). Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma och det var en mycket varm atmosfär som förstärktes av den mysiga inredningen :) Glassarna vi gjorde var magiskt goda!
Lotta o Björn
Rolig, lärorik o mycket inspirerande. Vi rekommenderar till matglada vänner.
Lotta
Jag och en kollega gick en pizza och foccaciakurs. Mycket trevligt, inspirerande och gott. Det gav mersmak! Kommer absolut att boka en ny kurs.
Johanna
Mycket trevligt och gott! Hade en mycket bra kväll! Dock hade jag tolkat det som att man fick laga samtliga rätter i par och att man sedan åt en romantisk middag där man satt till bords endast med respektive. Så var inte fallet. Vi lagade en av fem rätter och åt tillsamans i hela sällskapet. Hade gärna lärt mig laga fler rätter och mer om smaker...
Visa hela
Julia
Autentisk och familjär känsla med proffsiga och varma ledare <3
Marianne Almströmer
Inspirerande och lättillgänglig kurs! Glassbuffén, som blev resultatet, gav oss möjlighet att prova många välsmakande varianter.
Martin
Mycket rolig kurs med bra och trevlig handledning!
Fam Richardson
Allt igenom en härlig och mysig upplevelse med familjen! Matlagningen var lagd på en lagom nivå för alla (barnen var 11 och 13 år) och stämningen var italiensk och familjär. Vi lärde oss mycket och kände oss inspirerade till att laga italienskt hemma. Andra, för oss obekanta, familjer deltog, men Samantha och hennes gäng fick oss att känna oss s...
Visa hela
Tomas Buxbaum
Härlig miljö underbara lärare ,och sen att sitta äta med pastakursen för att sedan avsluta med att äta våran tillverkade Gelato .Jag kommer att återkomma
Tomas Buxbaum
Härlig miljö underbara inspireande lärare ,och sen att sitta äta med pastakursen för att sedan avsluta med att äta våran tillverkade Gelato .Jag kommer att återkomma
Eva-Britt
Toppenkurs, väldigt roligt och gott!
Denise
Väldigt varma och genuina kursledare som smittar av sig med den äkta italienska kulturen. Lärorik och rolig gelatokurs där vi hann prova på att göra flera olika sorter. I slutet blev det en uppskattad och härlig glassbuffé! Mums!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.