Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Al Dente

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 63 recensioner.

Janne Lindström
(5)
Jag hade fått kursen som present och hade inga direkta förväntningar. Men så bra det var! Hade sedan tidigare viss erfarenhet av att göra glass, men oj, så mycket jag lärde mig! Gillade också upplägget, en grupp som gjorde typ 9 olika gelato med olika smaksättning, och en grupp som lagade fantastisk italienskt mat. Och allt avslutades med en...
Visa hela
Gunilla Lundqvist
(5)
Vi hade en fantastiskt trevlig kväll med mycket god mat och mycket hjälpsam personal. Så mysig miljö, när det känns som om man är hemma i köket. Vi hade haft en lång dag av möten, så det var riktigt bra avkoppling. Alla kände sig delaktiga och stolta över resultatet.
Gunnar
(5)
Vi (ett par) hade fått presentkort till Al Dente och valde att vara med på Gelato-kursen. Vi möttes av otroligt trevlig personal (engelsktalande/italienska) som med tre personer till hjälpte till under eftermiddagen. Det var som att komma hem till en italiensk familj, otroligt rustikt och härligt kök och gelaton som vi fick göra 6 st olika smake...
Visa hela
Claes Pellvik
(5)
Mycket trevlig kväll i fina lokaler, god mat och trevliga deltagre, men framför allt suverän ledare, amerikansk/italienska Alice. Rekommenderas varmt!
Gunilla Forsberg
(5)
Vi såg verkligen fram emot att gå kursen, som vi fått i present av sönerna. Den motsvarade och överskred de förväntningar vi hade! Vi var en liten grupp, 5 pers, och det passade mycket bra. Mycket bra recept och hjälp från engagerade medarbetare på Al Dente. Det var en trevlig stämning och att avsluta med att äta tillsammans var förträffligt.
Farid Bonakdar
(5)
På en mycket kort tid lärde jag mig väsentliga grunder för glass. Stort plus för upplägget, stämningen och pedagogiska tillvägagångssättet. Mycket trevligt personal som svarade och engegerade sig för att jag ska lära mig och ha det roligt samtidigt. Rekommenderar kursen verkligen!
Malin - Al Dente Kommentar:
Hej Farid, Tack så mycket för dina fina ord! Du som gäst ska alltid ha det roligt när du är hos oss. Du ska få kunskaper som kan användas på riktigt. Hemma i ditt eget kök. Förhoppningsvis har du redan kunnat imponera på familj och vänner med egen hemmagjord smarrig gelato. Du är alltid välkommen till oss igen! Grazie mille // Malin ...
Visa hela
Marie P
(5)
Genuint, gott och jättetrevligt! Vi gick tillsammans med kursdeltagare från anti pasti och grilltillbehör och vi delade på alla rätterna vid middagen efteråt och det blev en fantastisk god buffé och vi fick dessutom recepten till alla rätterna :-) Mycket bra kursledare som hjälpte till lagom mycket och berättade målande om det italienska köket. ...
Malin Kommentar:
Hej Marie, Tack så mycket för dina fina ord! Den känsla du beskriver är precis det vi strävar efter. Ni ska alltid känna er som hemma, fast som att ni är i ert italienska färgsprakande hem. Som gäst ska du alltid gå härifrån med ny inspiration för genuin italiensk mat. Ni är alltid välkomna till oss igen! Arrivederci a presto Malin...
Visa hela
Bengt
(5)
Trevligt, mysigt och gott
Ellen Maal
(5)
Jätteroligt, jättemysigt och jättegott.
Lukas Domeij
(5)
Lärorik kurs med trevlig personal.
Heidi Wiik
(5)
Samantha lotsade oss in i den italienska matvärlden med mycket kunskap och humor. En härlig kväll som gick alldeles för fort!
Jan
(5)
Mycket duktiga och trevliga kursledare, fantastisk mat, jättebra kök och en underbart romantisk kväll att laga mat tillsammans med sin flickvän.
Andersson
(5)
En jättebra julklapp för mig och min särbo. Vi lagade mat och drack lite vin. - Mycket bra ledare som gav pedagogiska instruktioner. Sen satt vi till bords och åt en fantastiskt god måltid allihop tillsammans.
Anna
(5)
Tack för en mycket inspirerande och trevlig kväll! Alla var mycket nöjda och recepten kommer säkert att lagas igen. Mycket trevligt bemötande och hemtrevlig miljö!
Jonas Martinsson
(5)
Istället för ett traditionellt julbord, så valde vårt företag att boka en matlagningskurs hos Al Dente. Och det blev en fullkomlig succé! Alla inblandade var SÅ nöjda och vi fick verkligen valuta för pengarna. Oerhört trevligt bemötande kombinerades med fina råvaror och underbar mat. Detta rekommenderas verkligen från oss på C3 Connect.
Joakim
(5)
Bra och trevlig personal.
Karin
(5)
Supertrevligt och gott att laga italiensk mat och äta tillsammans. Engagerade och härliga instruktörer!
Elisabeth
(4)
Mycket trevligt sätt att umgås på samtidigt med utmärkt vägledning av kunniga och trevliga kursledare. Enda invändningen är att den avsatta tiden är i knappaste laget, vid en italiensk middag vill man sitta kvar längre : )
Ewa
(5)
Ett bra alternativ till svenskt julbord - roligt, trevligt, mysigt - kan varmt rekommenderas.
Linda
(5)
Supertrevlig kväll med god mat! Fina lokaler och duktig personal. Rekomenderas varmt!
Therese
(5)
Bra nivå på matlagning, mkt gott och i en fantastisk miljö. Inget sterilt "hemkunskaps kök"
Susanne
(5)
Lärorikt, trevligt och mycket gott. Kan varmt rekommenderas!
Bodil
(5)
Väldigt familjärt, fint, trevligt och gott. De lyckades skapa känslan av italiensk familjemiddag bland 5 par som aldrig träffats förr.
Åsa
(5)
Jättetrevlig kväll med underbart god mat!
Michael Ljung
(5)
Tre underbara kvällar med generösa italienska inspiratörer. Mycket trevlig samvaro i Al Dentes kök på Roslagsgatan. Lagom svåra utmaningar med fina råvaror och välkomponerade måltider. Man längtade till måndagarna! Rekommenderas å det varmaste. En perfekt present!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.