Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Al Dente

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 140 recensioner.

Maria Räntilä
En jättehärlig kurs som passade både mig och mitt barn på 15 år. Härlig matlagning i mysig miljö och bra lärare.
Carina
Inspirerande och trevlig kväll
Erik
Mycket god mat. Många relativt enkla recept som vi gärna testar hemma också. Kul att få hinna vara invloverad i flera olika rätter. Lärorika inspel från kursledarna.
Anna
Vi fick verkligen känslan av att få stå i ett italienskt kök och laga mat och perfekt handledning! Så gott och trevligt på alla sätt. Enkla recept som ändå resulterade i det där extra! Vill laga allt hemma nu:) Matinspiration!
Anne Charlotte
Gick på kursen med min dotter (10år) och vi hade båda två en underbar eftermiddag! Så inspirerande och roligt! Och faktiskt mycket lättare än vad vi trodde. Vi fortsätter med fler kurser på AlDente, ett så fint sätt att umgås. Tusen tack!
Anne Charlotte
En jättefin kurs - så inspirerande och härligt! Efter detta vill jag bara göra glass (och jag kommer aldrig mer äta en Magnum) Trevligt att göra med barn också, gick med min dotter (10år) och det fungerade perfekt! Ska även gå fortsättningskursen
Gloria
Perfekt sätt att fira en födelsedag med hela familjen kring sig. Alla är glada och förväntansfull inför kvällen. Den perfekta bonding aktivitet!
Erik
Mycket trevlig och inbjudande personal. Mottagandet kändes verkligen familjärt och dom mysiga kökslokalerna påminner mer om att vara på hembesök än något annat. Även lite yngre barn och barnfamiljer kan känna sig varmt välkomna. Det märks att kursledaren, Samantha, eldsjälen bakom konceptet, brinner för att dela hemligheterna med den godaste gel...
Visa hela
Carina
Super trevlig aktivitet för familjen men fick bara göra pasta & glass. Hade trott att vi skulle få laga mer mat. Ganska dyrt för de få ingredienserna som ingick (mjöl, vatten, tomat, mjölk & grädde) Mycket trevlig personal.
Viktor
Riktigt mysigt, hemtrevligt och ändå med professionell känsla. Ungefär exakt som man tänker sig att en romantisk matlagningskurs ska se ut. Corona-anpassat och säkert, med avstånd, munskydd och stora rum (men ändå mysiga). Vi lagade maten och fick sedan avnjuta den med ett annat par, med gott vin och hemmagjord glass efteråt. Det blev som en...
Visa hela
Johanna
Toppen, rekommenderar alla som funderar på vad ni ska hitta på till er digitala kickoff att testa matlagningskurs online med aldente!
Sven-Åke Brofors
Ett trevligt sätt att laga mat och lära sig något nytt. Det var på en lagom nivå och resultatet blev en välsmakande anrättning. Föreslår att kursledaren använder teknik med bättre mikrofon.
Patrik Hallberg
Det var en lite överraskning att det enbart var vi och kocken! Väldigt bra kväll i rätt tempo och väldigt god mat!
Ann-Britt
(4)
En spännande utmaning och härligt att via kunniga Samantha få in all denna italienenergi i mitt kök, smaker, lukter, liv. På två timmars skulle fem rätter skapas. Ibland blev det lite stressigt att hålla koll på vilka ingredienser som skulle till vilken rätt och hålla ordning på mängder så de räckte till alla rätter. Det hade underlättat om vi f...
Visa hela
Ulrika
Trevlig kursledare!! Rörigt med utskick innan kurs och "rätt" inhandlingslista kom sent. Vissa ingredienser nämndes aldrig och andra ingredienser behövdes mer av än vad som nämnts innan. Hade varit bra om man satt alla på ljudlöst så slipper man se kursdeltagare istället för ledaren. Riktigt trevliga recept!!
Anders Rigodt
(5)
Utmärkt sätt att uppleva och själva skapa en italiensk anrättning med alla tillbehör och tillsammans med likasinnade få tips och användbara råd.
Pia Sturesson
Mycket inspirerande on linekurs i realtid. Goda rätter. Dryckesförslag till. Kul i dessa coronatider då det inte händer så mycket annat.
Anders H
Mycket nöjda med kursen och maten! Mycket mat och mycket gott. Det var bra att vara två under kursen. Slarviga utskick i förväg, men vi hann förbereda oss. En deltagare var onödigt mycket i bild. Vi hade heller sett mer av kursledaren och maten.
Eva
(4)
Att laga en Italiens femrättersmeny hemma i egna köket med inspirerande Beata var jättekul. Hon bjöd verkligen på sig själv och nu det får bli en hemgjord tiramisu’ så snart man kan bjuda hem vänner igen
Lars och Eva
Denna kurs ger de kunskaper som är viktiga för att förstå hur fett, vätska, ingredienser och temperatur påverkar konsistensen på din glass. Vi gjorde många sorters glass med olika mängd fett, vätska och smak. Jättebra kursledare och vi hade väldigt trevligt
JL
Even though there were a couple of practical issues (vegetarian option was missed, and some of the recipies referenced chicken where there was none in the recipe...)... The host was great, the evening lovely and above all the food was amazing!
Ulrika
André
Otroligt trevligt och väldigt fin stämning! Vi var där på alla hjärtans dag och det var mer än perfekt, alla var glada (instruktörer som deltagare), stämningen var på topp och det kunde inte gjorts bättre! Här har man jobbat hårt för att respektera restriktionerna samt få det att bli så tryggt som möjligt med tanke på Corona-viruset som härjar...
Visa hela
Siri
Supertrevlig och genuin kursledare som gav bra tips på vägen och höll ett lagom tempo! Kan verkligen rekommendera att lära sig laga italiensk pasta utan pasta maskin, så enkelt och otroligt gott! Kommer inte köpa färsk pasta i matbutiken något mer :)
Olesia Volkova
Vi har lagat mycket italiensk mat sedan tidigare, men efter den här kursen har vi verkligen utvecklats till nya höjder. Under hela kursens gång så fick man tips och trix från Emmanuela, där vi nu har fått en bra grund för framtida matupplevelser på italienskt vis. Lokalen på Roslagsgatan var så otroligt mysig och man fick en känsla av att var...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.