Helgkurs - Silversmide

ABF Göteborg
Kursinformation
Göteborg
2 dagar
Hösttermin 2023
2 300 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Vill du lära dig att skapa smycken eller andra föremål i silver?

På denna silversmideskurs finner du en erfaren och duktig ledare som hjälper dig att förverkliga dina idéer. Kom och träffa kreativa deltagare på en helgkurs i ledaren Özay Emert verkstad i Sockerbruket, Röda Sten. Det krävs inga förkunskaper och du får lära dig grundläggande tekniker i silversmide. Kursen passar även dig som redan har erfarenhet av att arbeta i silver och vill fördjupa dina kunskaper.

Material ingår inte i kursavgiften. Material finns att köpa på plats till självkostnadspris via swish. Du får även använda eget material om du redan har.

Ledare:

Özay Emert är yrkesverksam smyckekonstnär med egen ateljé på Sockerbruket. Özay ställer ut i Sverige och internationellt och har arbetat som handledare i silversmide i många år. Özay har en magisterexamen i smyckekonst från Högskolan för Design och Konsthantverk och en kandidatexamen i skulptur från Mimar Sinan Fine Arts University i Istanbul.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Anmälan

BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via
  • telefon 031-774 31 10.
  • Om kursen är fullsatt kan du anmäla dig till en reservplats. Det gör du genom att ringa oss på 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 36-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Video

ABF Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...


Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Kontaktuppgifter till ABF Göteborg

ABF Göteborg

Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Helgkurs - Silversmide!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 276 recensioner.
Läs recensioner